Mark Saul 38 let


Ještě jako pískle se Mark, jehož rodina má kořeny ve Východní Evropě, ukázal na obrazovkách v pořadu ALL THAT. Šlo o zábavný pořad, plný vtipných skečů a hudebních čísel, vysílaný na televizní stanici Nickelodeon, zaměřené na dětské diváky. Mark v ALL THAT účinkoval během posledních dvou let vysílání a po jeho ukončení se vrátil k pilnému studiu na El Camino Real High School v údolí San Fernando. Před pár lety pak promoval na California State University, odkud si odnesl bakalářský titul v oboru scenáristiky.

Díky nim jeho tvář lidé začali poznávat a producenti se nebáli svěřovat mu další a další role. V roce 2010 si zahrál například v SOCIÁLNÍ SÍTI a NCIS: LOS ANGELES, o rok nato v PRAVIDLECH ZASNOUBENÍ, PARKS AND RECREATION a ZOUFALÝCH MANŽELKÁCH. Po odchodu z CHIRURGŮ v roce 2012 byl vidět ve filmech RENEE a FREAKY DEAKY nebo seriálech TĚLO JAKO DŮKAZ nebo SBĚRATELÉ KOSTÍ.

Kromě hraní v seriálech a filmech se Mark také věnuje muzice. Má vlastní kapelu, pojmenovanou A.M. Trash (Another Man's Trash), ve které hraje na kytaru a zpívá vokály. Mezi své hudební vzory uvedl například kapelu ABBA, Boba Dylana, The White Stripes, Oasis, Toma Pettyho, Davida Bowieho, The Shins, Queeny, Hot Hot Heat a Beatlesáky.

V roce 2012 se navíc objevil v televizní reklamě na kalifornský restaurační řetězec Jack in the Box v roli mladého muže, který se chce oženit s hamburgerem se slaninou. Od června 2012 je Mark ženatý se svou dlouholetou přítelkyní Ilanou Bergerovou, s níž žije ve Woodland Hills v Kalifornii. Má starší sestru Dianu, která pracuje jako kostýmní návrhářka.


20.6.1985
Los Angeles, California, USA
Mark Saul csfd

Red LineFreaky DeakyTo Write Love on Her ArmsSociální síťGeppettoGrace a FrankieThe Great IndoorsMaronFranklin a BashMámaTělo jako důkazChirurgovéSběratelé kostíOdbor městské zeleněPravidla zasnoubeníZoufalé manželkyFamílieNámořní vyšetřovací služba L. A.Seattle Grace: On CallMentalistaThe WinnerCampus LadiesThe Nick Cannon ShowThe Wonderful World of DisneyDistance


Aktualizace osobnostního profilu Mark Saul: 8.11. 2023 01:35