Tom Kenny 61 let


Tom Kenny vyrostl ve městě East Syracuse ve státě New York. V mládí se věnoval komiksům, kreslení vtipných obrázků a sbírání desek. V Bostonu a San Franciscu se Tom začal věnovat stand-up komedii. To vedlo k vystoupení na každé kabelové show, které vznikly v důsledku rozmachu stand-upu v 80. a 90. letech, a také k účinkování v The Dennis Miller Show (1992), The Pat Sajak Show (1989) a Late Night with Conan O'Brien (1993).

Tom se připojil k obsazení seriálu Mr. Show with Bob and David (1995), kde se seznámil se svou budoucí manželkou Jill Talley. Společně se podíleli na The Mark Thomas Comedy Product (1996), The Show With Two Heads, Not Necessarily the Election (1996), videoklipu Smashing Pumpkins Tonight, Tonight a videoklipu Sing od Travise.


13.7.1962
East Syracuse, New York, USA
Tom Kenny csfd

The SpongeBob Movie: Search for SquarePantsKouzelníkova sloniceSpongeBob SquarePants Presents the Tidal ZoneBatman a Superman: Bitva supersynůPinocchio: Skutečný příběhBen 10 vs. the Universe: The MovieLego DC: Shazam!: Magic and MonstersSpongeBob ve filmu: Houba na útěkuBatman vs. Teenage Mutant Ninja TurtlesJustice League vs. the Fatal FiveKevin Hart's Guide to Black HistoryLEGO DC: Batman - Family MattersRocko's Modern Life: Static ClingDC Super Hero Girls: Legendy AtlantidyLego DC Super hrdinové: FlashScooby-Doo a Batman: Spolu a odvážněDC Superhrdinky: Intergalaktické hryLEGO DC Superhrdinky: Brain DrainLove You MoreSouboj pohlavíDC Super Hero Girls: Hrdina rokuDC Super Hero Girls: Super Hero HighLego DC Super hrdinové: Útěk z GothamuThe Adventures of Panda WarriorBack to the JurassicLego: DC - Liga spravedlivých vs BizarroLego: Liga spravedlivých vs Legie zkázySpongeBob ve filmu: Houba na suchuAchmed Saves AmericaLegenda Země Oz: Dorotka se vracíMarvel SuperhrdinovéSpongebob Squarepants 4D Attraction: The Great Jelly RescueZměna k lepšímuBack to the SeaFrankenweenie: Domácí mazlíčekHurá do pravěku!Johnny Bravo Goes to BollywoodZambeziaČivava z Beverly Hills 3Bůh žehnej AmericeMedvídek PúTransformers 3: Odvrácená strana MěsíceTransformers: The Ride - 3DTwinkle ToesKung Fu MagooQuantum Quest: A Cassini Space OdysseySpace Chimps 2: Zartog Strikes BackComedy WhackedThe Haunted World of El SuperbeastoTáta šampiónBajky naruby - 3 prasátka a nemluvněDomov pro smyšlené kamarády: Na skok do fantazieImigrantiElf Bowling the Movie: The Great North Pole Elf StrikeRobinsonoviSuperman: Soudný den(Ne)šťastně až na věkyMravenčí polepšovnaGreat North Pole Elf StrikeMalý pasák


Aktualizace osobnostního profilu Tom Kenny: 1.11. 2023 17:01