Chantal Broquet


Chantal Broquet je francouzská herečka, která v sedmdesátých letech minulého století ztvárnila 14 rolí ve filmech s erotickou či hororovou tématikou. Často hrála po boku své sestry Marie-France Broquet, která je známá pod jménem Alice Arno. Společně se objevily v deseti filmech. K nahotě měly obě blízko, neboť vyrostly v „nudistické" rodině.

Posledně jmenovaný film, byl také tečkou za krátkou kariérou Chantal. Ta se také několikrát objevila na stránkách různých časopisů. Sedmdesátá léta si díky popularitě erotických snímků vyžadovala množství dívek, které se nestydí být před kamerou nahé. Chantal byla jednou z nich a do světa filmu s tím také vstupovala. Její ambice jistě nebyly na zisk Stříbrné stuhy, Zlatého glóbu či jiného ocenění a tak se bez zájmu médií ze světa filmu zase vytratila v roce 1975, po příchodu porno "hardcore". Stejně tak učinila o dva roky později její sestra Alice Arno.

Chantal Broquet csfd

La DévoreuseLes Filles du Golden SaloonMuži k pronajmutíDruhá strana zrcadlaLes GloutonnesLes GourmandinesMaciste contre la reine des AmazonesPigalle carrefour des illusionsJustine de SadeLâchez les chiennesSeñora casada necesita joven bien dotadoJe voudrais parler à monsieur MorattiTrafic de filles


Aktualizace osobnostního profilu Chantal Broquet: 19.4. 2024 18:21