Tatiana Kulíšková 63 let


Slovenská herečka a moderátorka Tatiana Kulíšková se narodila 22. března 1961 v Bratislavě. První drobné herecké příležitosti dostala již v dětství a v době studií se začala postupně objevovat ve slovenských filmech. Absolvovala herectví na bratislavské VŠMU a roku 1986 se stala členkou Divadla pro děti a mládež v Trnavě.

Tatianin soukromý život prošel těžkou životní zkouškou, první manžel Paľo Juráň se nešťastně utopil, když jí bylo 28 let. Život jí dal druhou šanci v podobě současného manžela herce Vladimíra Jedľovského, mají spolu dnes dospělého syna Adama. V současnosti žije s rodinou v Trnavě, kde má stálé angažmá v Divadle Jána Palárika (např. hry Slučka pre dvoch, Mydlová opera, Prestupná stanica). Sama se přiznává k neřestem – ráda spí a je žárlivá. Mezi své priority řadí především rodinu a práci, relaxuje s hudbou Stinga, ráda sází a vyhrává na dostizích, ale nerada příliš riskuje.


22.3.1961
Bratislava, Československo
Tatiana Kulíšková csfd

Cesta do TvojzemíOstrým nožemVeľký rešpektPrekliaty služobník láskyGerminieTajomstvo šťastiaPsí životVášnivé známostiHvížďalKmotor Remenár a kmotor HrebenárAdam a AnnaPutá osuduVymyslení ľudiaAnorexia mentalisDobrodinecRozruch na onkológiiHovoriť na Silvestra pravduNovináriRabakaStaroružová drámaKus jazykaMesto AnatolOmyl doktora MoresinihoSvědek časuSám sebe katomVaša vec, pán komisárChlapec z kvetuDiscopříběhDriblingHľadanie šťastnej chvíleMatej Bel z OčovejPredohraZákon roduAkcia EdelsteinChlapec do náručiaKométaPrvý deň podpredseduSmutné radostiVelká filmová loupežViktóriaKarabínkaLáska z pasážeOzvenyPodfukPrípad Archieho MixaSekeraVydatá slečna RositaZelená létaMajkaO mužoch, ženách a deťochO sláve a tráveSúťaž o miliónVzbúrené mestoMedikMŕtvi učia živýchPastierova česťCukorDetvanček a HopsasaNajkrajší kvetPosledný svojho rodu


Aktualizace osobnostního profilu Tatiana Kulíšková: 7.11. 2023 21:23