Gabriela Heclová 26 let


Gabriela Heclová se narodila 10. dubna 1998 v Praze. Je nejmladší ze tří dětí - má dva starší bratry. V mládí studovala pražskou konzervatoř. Nyní studuje na pražské FAMU na Katedře produkce. Gabriela se proslavila především natáčením videí na YouTube, čehož již zanechala. Působí proto převážně jako influencerka na svém Instagramu. Věnuje se zpěvu, hraní na klavír a kytaru, přičemž také ráda cestuje.

S kamarády v minulosti založila čtyřčlennou skupinu s názvem Fame Team (členy byla Gabriela, její bývalý přítel Johny Machette, slavná youtuberka Teri Blitzen a Zdeněk Piškula, Gabčin spolužák a expřítel Teri). Společně natáčeli videa na Playtvak.cz.


10.4.1998
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko
Gabriela Heclová csfd

Instalatér z TuchlovicMetoda Markovič: HojerExtraktořiSpecialistéKrál Šumavy: Fantom temného krajePozadí událostíVzteklinaPřípady 1. odděleníSvatby v BenátkáchJak vypadala 50. léta?NejsledovanějšíMirai ft. Nikol Štíbrová: Dej si rouškuGabi - PaintingGabi - StoriesKamilaČeský Slavík 2023Mr. Kubelík ShowU Kulatého stoluSouboj coverůNETuseGenerace YMáme rádi ČeskoMixxxerSnídaněLidiLéčba šokemAnnabelle: MedicineROZINKA


Aktualizace osobnostního profilu Gabriela Heclová: 12.3. 2024 16:25