Tommy Cook 93 let


Herec Tommy Cook začíná svoji hereckou kariéru už v 10. letech, a to když vyhraje konkurz postavy Little Beaver do snímku Adventures of Red Ryder, přičemž tuhle roli ztvárňuje ještě další tři roky v rádiu. Tato role se spolu s účinkováním ve filmu Jungle girl o rok později řadí k jeho nejslavnějším.

Svoji práci tak zaměřuje na produkci. Stává se respektovaným organizátorem a konferenciérem různých společenských a charitativních akcí. Má syna a adoptovanou dceru z Ekvádoru. Hraje tenis, kterému se v mládí hodně věnoval, přičemž tohoto umění využívá právě i při charitativních utkáních.


5.7.1930
Duluth, Minnesota, USA
Tommy Cook csfd

Návrat Joe ForresteraVěc se dvěma hlavamiThe Gatling GunSend Me No FlowersWhen the Girls Take OverAlaska PassageRaketa na MěsícNoční přepadeníMohawkCanyon CrossroadsTeen-Age Crime WaveVálečný pokřikThunder PassClipped WingsStalag 17Rose of CimarronThe Battle at Apache PassAmerican Guerrilla in the PhilippinesPanika v ulicíchThe Vicious YearsBad BoyDaughter of the WestThe Kid from ClevelandMichael O'HalloranPláč městaThe HomestretchGallant JourneyHumoreskaSong of ArizonaTarzan and the Leopard WomanA Thousand and One NightsStrange HolidayThe Gay SenoritaWanderer of the WastelandMr. Winkle Goes to WarScotland Yard zasahujeGood Luck, Mr. YatesHi, BuddyThe Tuttles of TahitiJungle GirlMr. District AttorneyAdventures of Red RyderBude lípJednotky vesmírného nasazeníHart a HartováC B BearsCHiPsFred Flintstone and FriendsJabberjawJoe ForresterMarcus Welby, M.D.V ulicích San FranciscaFunky Phantom, TheAquamanBanana Splits Adventure Hour, TheThe Rat Patrol


Aktualizace osobnostního profilu Tommy Cook: 14.3. 2024 14:20