Nicholas Pryor 89 let


Nicholas Pryor je americký filmový a televizní herec. Pryor se narodil jako Nicholas David Probst v Baltimoru. Je synem Dorothy (rozené Driskill) a J. Stanleyho Probsta, výrobce léčiv.

Pryor se také objevil jako jeden z nemocných cestujících ve filmu Připoutejte se, prosím! (1980). Dále ztvárnil otce Juliana Wellse ve filmu Feťáci (1987). Několik let hrál také roli Victora Collinse v seriálu General Hospital a jeho spin-offu Port Charles. Jednou z jeho rolí byl také nervózní vysokoškolský profesor Samuel Graves v kultovním filmu Tajný závod z roku 1976.

Nichoals Pryor se v červenci 1993 oženil s herečkou Christine Belford.


28.1.1935
Baltimore, Maryland, USA
Nicholas Pryor csfd

Buster's Mal HeartKrátká historie rozkladuMěsto podnikatelůThe Four Children of Tander WelchRuffianThe ListProtiúderAmerican TragedyMollyŽenich na útěkuVražedný virusVražda v Bílém doměBoeing 747 v ohroženíCela smrtiTemný andělThe Siege at Ruby RidgeA Walton WeddingBetrayed: A Story of Three WomenCagney a Lacey: Opět spoluSoud ctiTrial by FireAť žije CaesarVražda mezi přáteliNěkdo se díváHoffaLáska může zabíjetMajority RuleThe Hit ManBrain DeadPsychopat ze San FranciscaOsudné následkyA Stoning in Fulham CountyThe Diamond TrapFeťáciPovedená rodinkaNebezpečné územíVražda o třech dějstvíchBeze stopyDravec a feťákAmazonsSecond Sight: A Love StoryBlood FeudRiskantní podnikThe Kid from NowhereA Few Days in Weasel CreekRevenge of the Gray GangSplendor in the GrassGideonův precedensMarriage Is Alive and WellPirátiReunionThe $5.20 an Hour DreamThe Last SongThe Plutonium IncidentThe Fish That Saved PittsburghDamienRainbowHaving Babies IILife and Assassination of the Kingfish, The


Aktualizace osobnostního profilu Nicholas Pryor: 22.2. 2024 00:28