Christina Ochoa 39 let


Christina Ochoa, narozena jako Cristina Ochoa Lopez je televizní, filmová a divadelní herečka, mořská bioložka, modelka, spisovatelka a producentka ze Španělska. Ačkoli vzhled dívky byl pozoruhodný již odmalička, byla předurčena zasvětit svůj život vědě. Christina je totiž praneteř Severa Ochoa, nositele Nobelovy ceny za fyziologii a medicínu, a její otec, Victor Ochoa, je slavný španělský sochař. Její matka pochází z Kuby a její otec ze španělského Bilbaa. Dětství strávila se svými čtyřmi sourozenci, třemi bratry a jednou sestrou. Proto bylo nemožné, aby se Christina držela dál od vědy a umění, vyrůstala v kruzích inteligence.

Navzdory významné kariéře ve vědecké oblasti bylo herectví vždy její vášní. Christina Ochoa začala tím, že se objevila v několika hrách v „Little Theatre of Alexandria“ ve Washingtonu, D.C. Později se rozhodla přestěhovat do Madridu, kde dokončila hodiny herectví a taktéž začala hrát malé role na jevišti. Christina se angažuje i v žurnalistice a její první článek vyšel ve španělském vydání modního časopisu Vogue. Pravidelně recenzuje knihy a často píše o tématech, která ji zajímají v časopisech jako jsou H, Vogue Spain a mnoho dalších. Taktéž má osobní měsíční sloupek ve španělském časopise El Imparcial.

Christina se narodila ve znamení Vodnáře a je vysoká 174 centimetrů. V roce 2013 chodila s kanadsko-americkým hercem Nathanem Fillionem. Romantický pár se dokonce zasnoubil, ale o rok později se rozešel. V červenci 2014 dokonce chodila s americkým hercem a modelem Derekem Thelerem, ale ani tento vztah nevydržel a pár se v lednu 2016 rozešel.

I když vyrůstala ve Španělsku tak je obsazována v mnoha amerických seriálech, a to díky jejímu přízvuku, který si v dětství vypilovala sledováním amerických televizních seriálů a z poslechu hudby Willa Smithe. Mezi její záliby patří herectví, ochrana životního prostředí, bojová umění, kaskadérské jízdy v autech, cestování, potápění a fyzika. Miluje čínskou kuchyni a jako domácího mazlíčka chová krajtu, kterou pojmenovala Riker.


25.1.1985
Barcelona, Cataluña, Španělsko
Christina Ochoa csfd

BoonCats Dancing on JupiterAnimal KingdomPromised LandA Million Little ThingsValorBlood DriveMatador


Aktualizace osobnostního profilu Christina Ochoa: 13.11. 2023 16:41