Jana Švandová 76 let


Tato pražská rodačka se narodila v roce 1947. Jejím prvním povoláním byla archeologie. Jenže zanedlouho získala angažmá v Černém divadle. Rozhodla se tedy, že vystuduje herectví. Přihlásila se na brněnskou Janáčkovu akademii múzických umění, kterou úspěšně vystudovala. Byla také na půlročním stipendijním pobytu v Paříži.

Dokonce byla i obsazena do hlavní role ve francouzském filmu ANGELINA. Její život je velmi pestrý. Jana byla první naší celebritou, která pózovala pro magazín Playboy. Nedávno tancovala v televizní soutěži StarDance. Ve volných chvílích ráda sportuje a pracuje na zahrádce. Pravidelně také chodí na thajské masáže.


3.7.1947
Praha, Československo
Jana Švandová csfd

Matka v trapuVysoká hraLOVEníJak se zbavit nevěstyŠkolní výlet2BobuleEden - Zlatá kartaAngelinaMach, Šebestová a kouzelné sluchátkoPolitik a herečkaKyticeŽivot, který ti dávámBerenika stříhá vlasyNejasná zpráva o konci světaVýchova dívek v ČecháchCeremoniářHolčičky na život a na smrtMalostranské humoreskyZahradaDiamantové mečeNexusTelevizeHotýlek v srdci EvropyPeklo v řetězech IIDáma a smrtPekloElektro, má láskoKlauni a vlastenciLásky barona LeisenboghaŽebrácká operaStudňa mladostiVracenkyPowrót wabiszczuraVolná nohaÚtěk ze seriáluPenelopySetníkův štítBoganDámská jízdaMágPřízrakSvět nic nevíAntonyho šanceCesta za hvězdným prachemDrahá tetičkoKalkula balí za vásMůj hříšný mužSardinky aneb Život jedné rodinkyUloupené dětstvíHĺbkový rekordJá nejsem jáMláděO Rozárce a zakletém králiO chamtivém strašidleStopy zločinu: Rezident s flétnouČarodějky z Greenham CommonAngolský deník lékařkyByt je vykraden, maminkoNade mnou zeměStín kapradiny


Aktualizace osobnostního profilu Jana Švandová: 5.11. 2023 05:49