Stephen Lang 71 let


Stephen Lang se narodil 11.7.1952 v New Yorku v USA. Vystudoval Swarthmore College v Pensilvánii a začínal jako divadelní herec na Broadway, kde se mu dostalo velkého uznání.

Jeho doposud nejvýznamnější rolí byl Ike Clanton v úspěšném westernu TOMBSTONE z roku 1993 s Kurtem Russellem a Valem Kilmerem v hlavních rolích. Stephana jsme také mohli vidět ve filmech jako BITVA U GETTYSBURGU, kde ztvárnil postavu generála George E. Picketta, MACHŘI či TEMNÉ SPIKNUTÍ. Objevil se taky ve filmu TAJNÝ AGENT JACK T. se Stevenem Seagalem v roli Earla Kelloggeho. Mihnul se také v seriálu UPRCHLÍK z roku 2000 a akčním filmu D-TOX se Sylvesterem Stallonem z roku 2002.

V poslední době jsem Stephena mohli vidět v malé roli v kriminálním dramatu VEŘEJNÍ NEPŘÁTELÉ a v také v Cameronově veleúspěšné sci-fi AVATAR, kde ztvárnil zápornou postavu kapitána Milese Quaritche.


11.7.1952
New York City, New York, USA
Stephen Lang csfd

Avatar 5Avatar 4Avatar 3HellfireAvenue of the GiantsMuzzleThe FeatherweightAvatar: The Way of WaterMid-CenturyMůj románek s manželstvímOld ManThe IndependentZtracené městoDeath in TexasSmrt ve tmě 2The Seventh DayRogue Warfare: Death of a NationRogue WarfareRogue Warfare: The HuntVFWSmrtelné strojeSněžná pastSolar Eclipse: Depth of DarknessJusticeNepřáteléOsudová večeřeBeyond Valkyrie: Dawn of the Fourth ReichSmrt ve tměBand of RobbersBeyond GloryExeterGridlockedIsolation23 BlastDobré manželstvíIn the BloodMariňák 2: Bitevní poleSun Belt ExpressSázka na životThe Girl on the TrainVelká oříšková loupežPawnPolicajt na odpisRecklessThe Monkey's PawV hlubináchBarbar ConanUn giorno questo dolore ti sarà utileChristinaMatadorsWhite Irish DrinkersAvatarFrom Mexico with LoveMuži, co zírají na kozyVeřejní nepřáteléSave MeCvokařZtráta pamětiBohové a generálovéKód 11 - 14


Aktualizace osobnostního profilu Stephen Lang: 4.12. 2023 07:30