Angie Everhart 54 let


Angela Kay Everhart se narodila 7. září 1969 v Akronu v Ohiu do početné rodiny, kde měla čtyři starší bratry a jednu mladší sestru. Modelingu se začala věnovat ve svých patnácti letech během studií na střední škole, kde také byla roztleskávačkou. V osmnácti letech už pózovala pro magazíny Elle a Glamour. Současně se stala tváří džínů značky Levi's.

V roce 1995 byla Angie zasnoubena se Sylvestrem Stallonem, avšak o rok později se vdala za Ashleyho Hamiltona. Manželství to muselo být zajímavé, neboť vydrželo sotva čtyři měsíce.

I když i přes blížící se čtyřicítku je Angie žena, na kterou rádo spočine nejedno mužské oko, a i nadále se objevuje v jednom filmu za druhým, úspěšná herečka obsazovaná do komerčních hitů se už z ní asi nikdy nestane.


7.9.1969
Akron, Ohio, USA
Angie Everhart csfd

Devil's KnightCash CollectorsAnathemaDownward TwinŽena na hraněTwo Faces of ColinAnother Day in ParadiseSvatební dohodaComing AttractionsNoc je ještě mladáBigfootThe Unknown TrilogyPaybackSexy týmBandidoVražda v HollywooduZločiny podle Mary Higgins Clark: Ruce nad kolébkou1st to DieBrouciNekalé úmyslyOdhalený svědekPořádný kšeftHádej, kdo je vrahMrazivá zvrhlostPoint DoomSuplentCameraNezvaný hostTajemné výstřelyBitterSweetD.R.E.A.M. TeamRudé komandoDenialVítejte v HollywooduZahrada zla9 a 1/2 týdne IIPovídky ze záhrobí: Upíří nevěstinecJadePoslední akční hrdinaManžel k pohledáníUC: UndercoverZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiDream Team, TheTakoví normální mimozemšťanéMaking of 'Bandido', TheAerosmith - Falling In Love (Is Hard On The Knees)Dillinger in ParadiseCelebrity Close CallsCelebrity Mole: YucatanTo Tell the TruthThe Howard Stern Radio ShowMTV Video Music Awards 1996Howard SternGood Day L.A.


Aktualizace osobnostního profilu Angie Everhart: 31.10. 2023 13:37