Christina Hendricks 48 let


Christina Hendricks je americká herečka, narodila se ve městě Knoxville, Tennessee. Není od přírody zrzavá, vlasy si začala barvit v deseti letech. Zhruba ve stejném věku získala první herecké zkušenosti a to v dětském muzikálu.

Skutečný zvrat v její kariéře ovšem nastal v roce 2007, když se stala hvězdou seriálu MAD MEN, kde ztvárnila postavu Joan Holloway. V poslední době na sebe upozornila ve snímku DRIVE. Od roku 2009 je jejím manželem herec Geoffrey Arend. V roce 2010 byla čtenáři časopisu Esquire zvolena „Nejvíc sexy ženou světa“.


3.5.1975
Knoxville, Tennessee, USA
Christina Hendricks csfd

The Storied Life of A.J. FikryScoob!A Book of Common PrayerToy Story 4: Příběh hračekAmerická ženaCandy JarEggOni 2: Noční kořistHadí doupěNa férovku, pane učiteliPottersvilleSanta je pořád úchylThe Neon DemonZoolander No. 2Temné koutyGod's PocketLost RiverZvonilka a pirátiGinger a RosaZasažen bleskemDomácí záležitostiDriveNechápu, jak to dokážeOddělenSuperhvězda SupermanLeoniePod jednou střechouNa jih od PicoWith Whine and LoversAnorexieProject: ValkyrieZlatá dobaAgent ElvisBukanýrkySolární protipólyHodný holky


Aktualizace osobnostního profilu Christina Hendricks: 31.10. 2023 02:00