Polly Shannon 50 let


Herečka Polly Shannon se narodila ve městě Kingston v kanadské provincii Ontario. Vyrůstala však ve městě Aylmer v sousední frankofonní provincii Quebec. Její otec Michael Shannon pracoval v zdravotnictví, mimo jiné i jako ředitel laboratoře centra pro kontrolu chorob. Matka Mary Mackay-Smith je scenáristkou dětských filmů a televizních pořadů.

Na začátku 21. století byl pro ni úspěšný rok 2002. Objevila se v nenáročné sportovní komedii o curlingu VOMETÁCI po boku Paula Grosse a Leslieho Nielsena. Mnohem výraznější úspěch, jak u diváků tak kritiků, znamenala v životopisné minisérii televize CBC o známém a charismatickém premiérovi Kanady Pierrovi Elliottovi Trudeau - TRUDEAU, kde si zahrála jeho manželku Margaret.

I později byla její sférou působení oblast televizních filmů a seriálů. Například po boku Toma Sellecka ztvárnila Abby Taylorovou v TV filmech, kde hlavní postavou byl detektiv Jesse Stone – CHLADNOKREVNÝ STONE (2005) a JESSE STONE: NOVÝ ZAČÁTEK (2006). Jedním z jejich posledních filmů se stalo drama THE PERFORMANCE (2016).

V roce 2013, 18. května se vdala za o pět let mladšího kanadského herce Christophera Dysona Harpera. Spolu mají jednoho potomka. Přestože oba působí v Hollywoodu, mají adresu v největším městě Kanady Torontu.


1.9.1973
Kingston, Ontario, Kanada
Polly Shannon csfd

The PerformanceDefining MomentsTwo Minutes to MidnightBetonové propastiHydraHideVictor Davis: Cesta na vrcholJesse Stone: Nový začátekChladnokrevný StoneLie with MeHam & CheesePřímý zásahHarlequin 8 - Nezapomenutelná láskaSyndromTrueSexLiesTrudeauVometáciBermudský trojúhelníkHarvard ManRivalsSplněný sen: The MonkeesPříběh Sheldona KennedyhoThe Girl Next DoorMy Date with the President's DaughterŠpinavá práceEnd of SummerFrankenstein a jáKolik váží dušeMladý Yankee z Connecticutu na dvoře krále ArtušeSnowboardová akademieFight for Justice: The Nancy Conn StoryNení větší láskyBez soutěžeLove & Human RemainsRookie BlueDvojí identitaKriminálka MiamiOdložené případySue Thomas: Agentka FBIJeremiahStreet TimeBrutální NikitaFaktor Psí: Kronika paranormálních jevů


Aktualizace osobnostního profilu Polly Shannon: 30.10. 2023 20:08