Paige Turco 58 let


Jean Paige Turco je americká televizní a filmová herečka, která se narodila v americkém městě Boston v americkém státě Massachusetts. Ještě jí nebyl ani jeden rok, když její otec David Vincent Turco náhle zemřel na krvácení do mozku ve věku 27 let. Po této události se s matkou Joyce Jean Turco a jejími prarodiči přestěhovala do nedalekého městečka Springfield.

Ve svých pětadvaceti letech se proslavila rolí April O'Neil v úspěšných pokračováních želví franšízy s názvy Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny a Želví nindžové III. Dále jsme ji mohli vidět v roli příležitostné milenky Johna Reese v akčním seriálu Lovci zločinců, kde si zahrála postavu Zoe Morgan. Když v roce 2001 získala roli agentky Terri Lowell v dramatickém seriálu V tajných službách, tak se ve skutečnosti připravovala na tuto roli se skutečnými agenty CIA.

Do své kariéry investovala hodně času a sil a proto, když se ve filmu Zářivá světla velkoměsta v polovině natáčení tohoto snímku vystřídali režiséři, tak nový režisér James Bridges po ní chtěl, aby udělala několik nahých záběrů, což bylo na ní moc, jelikož přes tuto hranici nechtěla nikdy překročit, a proto z natáčení odešla.

V roce 2003 se vdala za irského herce Jasona O'Maru, se kterým má syna Davida, kterého pojmenovala po svém předčasně zemřelém otci. S Jasonem se v roce 2017 rozvedla a syna Davida měla ve střídavé péči. Paige žije a pracuje převážně v New Yorku. Měří 163 centimetrů a je narozena ve znamení Býka. Hlásí se k Římskokatolické církvi.


17.5.1965
Springfield, Massachusetts, USA
Paige Turco csfd

Books of BloodNechtěná sestraSecrets of the MountainOtčímPoslední cestaPlán hryThe FavorBloudící dušeRhinoceros EyesEmpath, TheDead DogAstoriaNepolapitelný virusR2PC: Road to Park CityThe Fugitive - PilotUrbaniaDark TidesVibrationsThe Pompatus of LoveDěsná hlínaŽenský instinktŽelví nindžové IIIŽelví nindžové 2: Tajemství kapalinyNámořní vyšetřovací služba: New OrleansPrvních 100Lovci zločincůTo AppomattoxNámořní vyšetřovací služba


Aktualizace osobnostního profilu Paige Turco: 2.11. 2023 22:55