Thekla Reuten 48 let


Thekla Reuten promovala v roce 1997 na Amsterdam’s Academy of Dramatic Arts a z pout regionálního účinkování se poprvé vymanila snímkem TWIN SISTERS, kde ztvárnila postavu Lotte. Film si vysloužil nominaci na Oscara a kariéra nizozemky s okouzlujícím úsměvem začala věštit zářné obzory.

Za dosavadní vrchol považujme roli majitelky hotelu Marie ve filmu scénáristy a režiséra Martina McDonagha. IN BRUGES představuje její druhý, na Oscara nominovaný, snímek. Zajímavostí je, že se zde setkala se svým “ztraceným” kolegou Zeljkem Ivankem.

Její obliba stále stoupá a jsou to jak herecké schopnosti, tak i přitažlivý zevnějšek, díky kterým se nesmazatelně vepisuje do pamětí milovníků filmů.


16.9.1975
Bussum, Noord-Holland, Nizozemsko
Thekla Reuten csfd

NarkózaSisyphus at WorkMarionetteRudá volavkaDe reünieČisté ruceAtlanticLongwoodská legendaDa geht noch was!SpeelmanVečeřeVěčný neklidHotel LuxAmeričanDay OneWaffenstillstandTransportV BruggáchWit lichtHighlander 5OberSuske en Wiske: De duistere diamantRosenstrasseŠtětcem osuduBella BettienDvojčataUna bellezza che non lascia scampoDe zwarte meteoorIedereen beroemd!DrobekČervená labuťDe trip van TeetjeHet 14e kippetjeArendsCitadel: DianaVálečná jeptiškaBeatDenglerŠťastlivec od Stana LeeTessaV utajeníZtraceniBoksV utajeníDe band


Aktualizace osobnostního profilu Thekla Reuten: 25.4. 2024 12:41