Nadja Uhl 51 let


Nadja se narodila roku 23. května 1972 ve Stralsundu (Východní Německo), již od školních let snila o herecké kariéře. Nakonec absolvovala herectví na Akademii múzických umění v Lipsku, které studovala od roku 1990 do roku 1994, její první angažmá přišlo v roce 1994 v postupimském divadle. Tam hrála ve hhách Shakespeara, Brechta a Goetheho.

Po mnoha letech v Berlíně, Nadja dnes žije v Postupimi. Její partner Kay Bockhold byl až do července 2008 generální ředitel sdružení Potsdam "krtka", který se staral o mladé umělce. Kay a Nadja přivedli na svět 28. října 2006 dceru.


23.5.1972
Stralsund, Rostock, Východní Německo
Nadja Uhl csfd

Die Schule der magischen Tiere 2Die Jägerin - Nach eigenem GesetzKouzelná školaCortexEin Wochenende im AugustGegen die AngstLegenda o Timmovi neboli o chlapci, který prodal svůj smíchNebudu mlčetTod im InternatOperation Zucker – Jagdgesellschaft300 Worte DeutschAlles InklusiveDer KaktusEin weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen FamilieIn einem wilden LandSchlussmacherOperation ZuckerVěžDítě džungleSrdce mužů... a jedna opravdová láskaDie Toten vom SchwarzwaldMužská srdceTak štastný jsem ještě nikdy nebylDer Baader Meinhof KomplexHanami - čas kvetoucích třešníMogadišuBouřlivý přílivProbuzení Šípkové RůženkyVšichni nebyli vraziČtyři minutyLéto v BerlíněMord am MeerVolpe a tre zampe, LaSoundlessSvětlo v temnotáchDvojčataScherbentanzMy Sweet HomeZúčtování s minulostíTicho po výstřeluVerhängnisvolles GlückNo SexSchnee in der NeujahrsnachtBlutiger ErnstStan Becker - Na vlastní pěstUfos über WaterlowVražedné dědictvíVůně pokušeníMein ist die RacheZpověďZerrissene HerzenZelený JindřichZERV - Zeit der AbrechnungPreis der Freiheit


Aktualizace osobnostního profilu Nadja Uhl: 30.10. 2023 15:55