Tatiana Dyková 45 let


Narodila se na pražském Žižkově v roce 1978. V dětství se věnovala zpěvu a chtěla se stát baletkou. Nakonec však začala studovat herectví na konzervatoři v Praze, jež nedokončila. I přesto získala angažmá v Dejvickém divadle, mimo to hostuje v Národním divadle, divadle Rokoko a Kašpar CD 94.

Její matka nyní žije v Jihoafrické republice a otec na Ukrajině, má bratra Viktora a dle svých slov ,,hromadu” nevlastních sourozenců. Nějakou dobu byl jejím partnerem Pavel Liška, avšak v roce 2005 se provdala za produkčního Pavla Čecháčka a téhož roku se jim narodil syn František.


13.7.1978
Praha, Československo
Tatiana Dyková csfd

Aristokratka ve varuVýjimečný stavŽivot k sežráníBratřiCitlivý člověkGrand PrixSuperženaVečírekPříliš osobní známostPoslední aristokratkaTeroristkaDívka za zrcadlemKouzelník ŽitoTátova volhaBába z leduŠpunti na voděKaždý milion dobrýLichožroutiTeorie tygraDomácí péčeMalý PánDíra u HanušovicKdyby byly rybyVšiváciVrásky z láskyOdcházeníOstrov svaté HelenyV peřiněKajínekVlnaChyťte doktoraKolotočMedvídekOperace Silver AOpravdová láskaVratné lahveGrandhotelKrásný časTajemství Lesní zeměVoděnkaŠtěstíDuše jako kaviárMilenci a vraziJedna ruka netleskáMěsto bez dechuMůj otec a ostatní mužiDěvčátkoZ rodinného albaDivoké včelySamotářiSpolečniceEliška má ráda divočinuNávrat idiotaPolojasnoTajemství mořské pannyČas dluhůŽivot, který ti dávámJak vyženit z pekla štěstíČervený kamínekŠeptej


Aktualizace osobnostního profilu Tatiana Dyková: 5.3. 2024 19:27