Lenka Vlasáková 51 let


Lenka Vlasáková se narodila 27 dubna 1972 v Praze Střešovicích, oba rodiče ekonomové (dědeček František Vlasák 1968-69 ministr plánování) a v současnosti ji známe z divadelních prken i filmových pláten coby představitelku ženských charakterních rolí. Po gymnáziu vystudovala pražskou DAMU, hostovala (a hostuje) v Divadelním spolku Kašpar, divadle Bez zábradlí, Divadle Na Jezerce, ABC aj. a sedm let působila v angažmá v Divadle Rokoko.

Manželka herce ND Jana Dolanského se kterým má dvě děti ( Max a Amélie ) a z předchozího manželství s výtvarníkem Egonem Tobiášem dceru Soffii. Žije s rodinou v Praze, ale lépe se cítí na venkově (Nymbursko). Přejeme hodně zdaru a minimálně stejně kvalitní herecké podání jako doposud.


27.4.1972
Praha, Československo
Lenka Vlasáková csfd

Matka v trapuSvatáKrvavý JohannIl BoemoJedině TerezaKurz manželské touhyBábovkyProblémy prvního světaPřípad dvou manželekZubatá nekouše!ChvilkyPo čem muži toužíRašínVěčně tvá nevěrnáVšechno budeZoufalé ženy dělají zoufalé věciJak se zbavit nevěstyLída BaarováNikdy nejsme samiHodinový manželPiknikPoslední cyklistaKřídla VánocAplausVrásky z láskyŠťastný smolařDešťová vílaRodinkaŽeny v pokušeníKawasakiho růžeSvědomí Denisy KlánovéTrofejU mě dobrýZtracený princO rodičích a dětechPusinkyTajnostiZlá minutaJak básníci neztrácejí nadějiMyceni - náznakUdělení milosti se zamítáÚtěk do BudínaParalelní světyOšklivá princeznaHvězda životaKrálovny kouzelného lesaSilná jako smrtPrvní a posledníLeaPoe a vražda krásné dívkyRuletaPodivná letecká společnostHoupačkaDocentPoslední oběť


Aktualizace osobnostního profilu Lenka Vlasáková: 30.10. 2023 09:33