Busy Philipps 44 let


Elizabeth Jean Philips se narodila v Oak Park ve státě Illinois. Její rodiče jí dali přezdívku Busy, protože jako dítě byla neustále v pohybu. Vyrůstala ve Scottsdale v Arizoně, kde navštěvovala střední školu.

Počátek filmové kariéry pak znamenal rok 2000, kdy se objevila po boku Dominique Swain v dramatu THE SMOKERS. O dva roky později získala hlavní roli v dramatu JEDEN POKOJ, které se zabývá tématem vyrovnání se s následky střelby na střední škole. I přes úspěšné účinkování ve filmu je Busy především seriálovou herečkou. Objevila se například jako Hope Bobecková ve 14 epizodách seriálu POHOTOVOST, ale zahrála si také v seriálu ENTOURAGE a JAK JSEM POZNAL VAŠI MÁMU. Namluvila také jednu z postav v animovaném seriálu AMERICAN DAD!

Busy může být spokojená i se svým osobním životě. V roce 2008 se provdala za scénáristu Marca Silversteina a později se jim narodila dcera Birdie Leigh.


25.6.1979
Oak Park, Illinois, USA
Busy Philipps csfd

Jsem božskáFMLDárekJason Nash Is MarriedMade in ClevelandMuž na míruBlue BriefsPast na žraloka 2Nechápu, jak to dokážeAž tak moc tě nežereJak ukrást nevěstuTesting BobFoster HallMummy an' the ArmadilloNěkdo to rád blondJeden pokojAnatomy of a Hate CrimeSkoč na to!Smokers, TheGirls5EvaS láskouNezdolná Kimmy SchmidtKempováníBoj o ředitelnuAngie TribecaBajillion Dollar Propertie$I Like You Just the Way I AmNová holkaMěsto ženSprávná dvojka


Aktualizace osobnostního profilu Busy Philipps: 7.11. 2023 18:28