Anna Kadeřávková 26 let


Pochází z velké rodiny, je v pořadí pátá z deseti dětí. Má čtyři sestry a pět bratrů. Na uměleckou dráhu se ze své rodiny vydala jediná. Narodila se ve znamení lva a již od narození byla komediant a neposedné dítě, které rodičům dalo hodně zabrat. Sen stát se herečkou měla již od tří let, uskutečňovat ho začala ale až později.

Její první prolí byla Chloé v divadelním zpracování francouzského románu „Pěna dní“ v Pražském divadle La Fabrika, kde si zahrála již v prvním ročníku konzervatoře. Na televizních obrazovkách se poprvé ukázala v roce 2013 v povídce Družička z cyklu filmů Škoda lásky pro Českou televizi. Rok na to získala hlavní roli ve filmu Andílek na nervy, který měl premiéru v roce 2015. Souběžně s tím začala natáčet seriál Ulice, roli Roziny Maléřové, čímž si si získala velkou diváckou popularitu a zapsala se do povědomí diváků. V roce 2016 půl roku moderovala pořad Mixxxer show na TV Óčko.

Po bouřlivém studiu na konzervatoři v roce 2016 úspěšně odmaturovala a dala se na roční studium angličtiny. Během toho ztvárnila malou roli ve filmu Každý milion dobrý.  Po dvou letech natáčení odešla ze seriálu Ulice a v lednu 2017 odletěla na tři měsíce do amerického Los Angeles studovat herectví a zdokonalit se v angličtině.

Po návratu se začala také aktivně věnovat sociálním sítím, a to hlavně instagramu, kde sdílí svůj život herečky a komunikuje se svými fanoušky. V anketě Czech Blog Awards 2017 byla zvolena jako třetí nejvlivnější člověk českého instagramu a podle statistik ji Forbes ve stejném roce označil za 70. nejvlivnější češku vůbec.


24.7.1997
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko
Anna Kadeřávková csfd

ZatměníBetlémské světloVyšehrad: SeryjálZnámí neznám튝astný nový rok 2: Dobro došliŠťastný nový rokKouzelník ŽitoKaždý milion dobrýAndílek na nervyNěžné vlnyBodyguardiDobré zprávy1. MISESpecialistéDáma a KrálHauntedLorePoldaVyšehradŠkoda láskyUliceMirai: Vedle tebe usínámTina & Martin Hofmann: Jedno ránoTina & Tomáš Maštalír: Jedno ránoMirai ft. Nikol Štíbrová: Dej si rouškuChinaski - TamaryšekStrachKřižovatky životaMáme rádi Česko7 pádů Honzy DědkaShow Jana KrauseVánoční posezení u muziky


Aktualizace osobnostního profilu Anna Kadeřávková: 30.10. 2023 11:58