John Stamos 60 let


John Stamos, vlastním jménem John Phillip Stamotopoulos, se narodil 19. srpna 1963 v Kalifornii. Jeho rodiče jsou Bill a Loretta Stamosovi a má dvě mladší sestry Jannen a Alainu.

Po skončení seriálu se John Stamos objevil v několika filmech, reklamách, seriálech a dokonce i v divadelních hrách. V roce 2003 se objevil v seriálu PŘÁTELÉ, v epizodě The One with Donor, kde si zahrál potenciálního dárce spermatu. V roce 2005 se stává součástí doktorského kolektivu v seriálu POHOTOVOST. Na seriálu pracuje v letech 2005 - 2009. V roce 2006 si zahrál v TV filmu SVATEBNÍ VÁLKY, kde si zahrál homosexuála, který organizuje svatby. A v roce 2010 se objevil ve 2. řadě muzikálního seriálu GLEE jako Carl Howell, přítel Emmy Pilsbury. A v roce 2011 si zahrál v seriálech ZÁKON A POŘÁDEK: ÚTVAR PRO ZVLÁŠTNÍ OBĚTI a DVA A PŮL CHLAPA.

V dnešní době se John věnuje hudbě a divadlu. Umí hrát na klávesy, bubny, či basu. A občas si zahrál se skupinou The Beach Boys. Také si zahrál v několika divadelních představeních na Broadwayi. V roce 2009 získal svou hvězdu na americkém chodníku slávy.

Co se týče jeho osobního života, tak ten není obzvláště divoký. V roce 1998 se oženil s americkou modelkou Rebeccou Romijn a po sedmi letech, 1. března 2005, se rozvedl.


19.8.1963
Cypress, California, USA
John Stamos csfd

Muppets Haunted MansionMoje tlustá řecká svatba 2Members OnlyChlap na dvě věciRuka v rukávuI Am VictorSecrets of EdenFather of InventionBratři KisseloviZatmění slunceHolky jdeme na to aneb putování tučňákůSvatební válkySmyčkaManželé ReaganoviParty MonsterBěž, Ronnie, běž!Femme FataleMy Best Friend's WifeBeach BoysDropping OutFortunate SonJak si vzít milionářkuJak přichází láskaThe Marriage FoolSoukromé neřestiSvatba sjednaná v nebiOsudový slib: Příběh Alexandry O´HarovéZmizení ChristinyCaptiveZrozen k jízděDaughter of the StreetsPříliš mladý aby zemřelAlenka v říši divůHarley QuinnBig Shot: Hvězdný trenérSpidey a jeho úžasní přáteléRoyaltiesHistorical RoastsTYZase máme plný dům


Aktualizace osobnostního profilu John Stamos: 4.11. 2023 20:52