Ellen Greene 73 let


Ellen se narodila v newyorském Brooklynu židovským rodičům. Její matka pracuje jako poradkyně, otec je zubařem. Dříve, než se dostala na broadwayská divadelní prkna, svou kariéru začala na počátku 70. let jako kabaretní zpěvačka v nočních klubech. V roce 1977 byla nominována na cenu Tony pro nejlepší herečku v muzikálu za představení Třígrošová opera. Její role Chrissy ve hře Johna Pappa In the boom boom room upoutala pozornost Paula Mazurského, který v té době hledal herce a herečky pro svůj nový film NEXT STOP, GREENVICH VILLAGE, a obsadil Ellen do role Sáry.

Jejím prvním manželem byl Tibor Hardik. V září roku 2003 se provdala za Christiana Klikovitse, se kterým žije doposud. Ani s jedním z manželů neměla děti.


22.2.1951
Brooklyn, New York City, New York, USA
Ellen Greene csfd

EstelleAfter OursMilenec na záskokMuddy CormanPrivilegedAnimovaný životZáhadná žena: Zpěv smrtiStanding Ovations 2Předmět láskySmolařAlex in WonderNa konci silStates of ControlBáječný denPříležitostné pekloDeník vrahaBláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapasLeonPřepadení na východěVraždy na pobřežíRock a Doodle aneb jak sluníčko zase vyšloStepping OutZesil to!Glory! Glory!Večeře o osméIch und ErNoční talk showMalý krámek hrůzTančím, jak nejrychleji doveduPříští stanice Greenwich VillageNa vlásku: SeriálHannibalBatman: Odvážný hrdinaHrdinovéŘekni, kdo tě zabilAkta XDrzá JordanCybillZákon a pořádekMiami Vice


Aktualizace osobnostního profilu Ellen Greene: 18.11. 2023 11:38