Regina Řandová 56 let


Regina se narodila 21.9.1967 ve znamení panny. Její rodné příjmení je Zahradníková. Od čtyř let tancovala balet, zpívala ve sboru a chodila na dramatický kroužek. V roce 1983 si zahrála hlavní a taky svou první roli ve filmu Bota jménem Melichar. Přestože hrála žákyni 8.třídy, bylo jí v té době 17 let.

Regina je také dabérka. Jejím hlasem promluvila Angelina Jolie nebo Demi Moore. V roce 2015 získala Cenu diváků na udílení Cen Františka Filipovského za dabing Angeliny Jolie ve filmu Zloba. Byla manželkou Čestmíra Řandy ml., s nímž má syna Čestmíra.


21.9.1967
Praha, Československo
Regina Řandová csfd

Reklama na VánoceŠpión, který mi dal kopačkyJedna vánočníChtěla bych ten stromCo medvědi nevědíDotykyNávratOznamuje se láskám vašimPrůšvih jako hromPíšťaličko, otloukej seSedm sestřičekKaštan pro štěstíCena meduPohlaď kočce ušiTchyněTísňové voláníDům U Tří vlaštovičekBota jménem MelicharČtrnácté patro, čtrnáctý rokMá láska s JakubemNa vlnách JadranuSex O'ClockSlunečnáMísto zločinu OstravaKrejzoviModrý kódRodinné vztahyPrvní republikaOhnivý kuřeDoktoři z PočátkůVyprávějOrdinace v růžové zahradě


Aktualizace osobnostního profilu Regina Řandová: 16.11. 2023 16:08