Michael Bowen 70 let


179 centimetrů vysoký rodilý Texasan pochází z rozsáhlé umělecké rodiny. Je synem herečky Sonii Sorel a slavného malíře Michaela Bowena seniora. Má tři nevlastní bratry - Davida, Roberta a Keitha Carradineovi, kteří se všichni věnují herectví. Také jeho dvě neteře Ever Carradine a Martha Plimpton jsou herečky.

Hojně bývá obsazován i do filmů áčkových režisérů, avšak v drtivé většině do vedlejších rolí, nejčastěji různých policistů a detektivů. Mihnul se například jako maskovaný zabiják ve třetím pokračování Coppolova KMOTRA. Po boku Eddie Murphyho si zahrál v akční krimikomedii POLICAJT Z BEVERLY HILLS III. Režisér Paul Thomas Anderson mu dal příležitost ve svém pozoruhodném a hvězdně obsazeném snímku MAGNOLIA. Nejvíce si jej,ale zřejmě budou diváci pamatovat z filmů Quentina Tarantina JACKIE BROWNOVÁ (detektiv Angus) a KILL BILL (Buck). A z poslední doby je k vidění ve vysoce sledovaném seriálu "ZTRACENI".


21.6.1953
Houston, Texas, USA
Michael Bowen csfd

Soldier's HeartMata HariDukeHouse by the LakeDeep Dark CanyonNespoutaný DjangoSlumber Party SlaughterSoda SpringsApartBrawlerObviněnáCabin Fever 2CamouflagePoslední dům nalevoThe Hessen AffairAutopsyDeadgirlDear MeThe Box CollectorBobby ZPermanent VacationAtentát v AmbassadoruZtracenýČiny a sláva 3: RozděleníLethal EvictionSelf MedicatedČiny a sláva 2Když se setmíKill Bill 2Kráčející skálaKill BillDrama v pensylvánském doleFinal PaybackZachránceJak si vzít milionářkuLovkyněMagnoliaMe and WillNatural SelectionDopisy od vrahaVelké dítě GideonDon King: Jenom v AmericeDémonJackie BrownVyděračiSkutečný zločinTrial by FireLáska a pětačtyřicítkaNový rájPolicajt v Beverly Hills IIIOběti lásky: Příběh Lolity z Long IslanduSvůdceVisions of MurderAdventures in SpyingBonnie & Clyde: Pravdivý příběhDruhá šanceHráčPerfect CrimesShoot First: A Cop's VengeanceÚlovek z Beverly Hills


Aktualizace osobnostního profilu Michael Bowen: 25.2. 2024 09:31