Leslie Mann 52 let


Leslie Mann se narodila 26. března 1972 ve znamení berana v San Franciscu v Kalifornii. Svou hereckou kariéru započala v 17 letech v několika reklamách. V roce 1991 se poprvé objevila na plátně v nepříliš úspěšné teenagerské komedii o jedné netradiční katolické škole VIRGIN HIGH. V roce 1994 si zahrála v seriálu z lékařského prostředí s názvem BIRDLAND s Brianem Dennehyem, který byl ale brzy stažen.

V roce 1997 si zahrála v dětském filmu GEORGE OF THE JUNGLE s Brandonem Fraserem, vzala si Apatowa a porodila mu první dceru Maude. K filmu se vrátila v roce 1999, kdy si zahrála ve vedlejší roli v úspěšné "sandlerovce" BIG DADDY. Její kariéra pokračovala komediemi ORANGE COUNTY s Jackem Blackem a STEALING HARVARD s Jasonem Lee. Své dramatické schopnosti ukázala v roce 2000 ve filmu TIMECODE.

Poté si dala pauzu a porodila druhou dceru Iris. Leslie si zahrála i ve velmi úspěšném debutu svého muže Judda 40 YEARS OLD VIRGIN, Apatow byl s výkonem své ženy v roli opilé pařmenky na kamarádčině rozlučce se svobodou, která v autě rozvrací hlavní postavu hranou Stevem Carellem, tak spokojený, že ji obsadil i do svého druhého filmu KNOCKED UP!, kde ji nabídl větší roli kamarádky hlavní postavy hrané Katherine Heigl. V roce 2008 byla Leslie obsazena do komedie DRILLBIT s Owenem Wilsonem, kterou Apatow produkoval. V roce 2009 se objeví ve třetím filmu svého manžela FUNNY PEOPLE, v rodinném filmu SHORTS, v komedii 17 AGAIN s Matthew Perrym a Zacem Efronem a znovu si zahraje i s Jimem Careym v I LOVE YOU PHILLIP MORRIS.


26.3.1972
San Francisco, California, USA
Leslie Mann csfd

Cha Cha Real SmoothV bubliněCroodsovi: Nový věkRozmarný duchTemná tvář BrooklynuKazišuciVítejte v MarwenuHořký život komikaJak přežít singleBláznivá dovolenáDobrodružství pana Peabodyho a ShermanaJedna za všechnyRio 2Bling Ring: Jako VIPkyNorman a duchovéČtyřicítka na krkuPtáčataRioV cizí kůžiI Love You Phillip MorrisKomiciPrckovéZnovu 17Tvrďák TaylorZbouchnutáŠarlotina pavučinka40 let panicOrange CountyZloději z HarvarduParfémČasový kódVelký tátaKrál džungleCable GuyCo jsem ti nikdy neřeklaGrázlovéOna, jedině onaPoslední zůstáváJak zastavit pannuSimpsonoviAllen GregoryTaková moderní rodinkaMachři a šprtiBirdlandShooting the Hollywood StarsMaking of 'Big Daddy', TheThe Kelly Clarkson ShowDavid Letterman: Mého dalšího hosta nemusím představovatThe IMDb Show21st Annual Critics' Choice AwardsThe 22nd Annual Critics' Choice AwardsZlatý Glóbus 2016Hot OnesThe Late Show with Stephen Colbert2014 MTV Movie AwardsLate Night with Seth Meyers


Aktualizace osobnostního profilu Leslie Mann: 26.3. 2024 13:05