Tereza Brodská 55 let


Narodila se v hlavním městě Praze v roce 1968 velmi slavným hereckým rodičům, Vlastimilu Brodskému a Janě Brejchové. Rodiče nechtěli aby se Tereza stala herečkou, a tak ji vodili s sebou do divadla, aby jí hraní znechutili. Měla ovšem velký herecký talent. A tak se rozhodla, že herectví vystuduje. Po úspěšném absolvování konzervatoře zamířila za zkušennostmi do divadel. Mohli jsme ji vidět v divadle Na Zábradlí, Vinohradském divadle, nebo v Činoherním klubu.

Získala Zlatého lva za vedlejší roli ve filmu MÁ JE POMSTA. Je známá i tím, že se nevyskytuje moc ve společnosti. V dnešní době ji můžeme vidět každý všední den v nekonečném seriálu ULICE. Má nevlastního bratra Marka, který je znám hlavně ze seriálu Křeček v noční košili. V současné době se věnuje hlavně malířství. Je provdaná za manžela Herberta Slavíka. Se kterým má syna Samuela.


7.5.1968
Praha, Československo
Tereza Brodská csfd

Casino.skJak básníci čekají na zázrakDoktor od jezera hrochůTango s komáryJak básníci neztrácejí nadějiStín vinyDvojrolePaní Piperová zasahujeVelký případVšichni moji blízcíRumplCimprCamprZáhadná paní SavageováKeanLoskuták a Dějinné událostiMá je pomstaNetrpělivost srdcePoslední slovoSituace vlkaUsmívej se, lásko máDivadelní románDíky za každé nové ránoKonec básníků v ČecháchNa krásné vyhlídceNarodeninyBrokovniceFranz a FeliceO princi, který měl o kolečko vícByli jsme to my?Cizinci v doměOpouštět PetrohradJmenuji se po tátoviPřátelská výpomocViktor VelikýVlastně se nic nestaloCitlivá místaHorečkaAdrianaKočičí princNechci nic slyšetAť žijí duchové!Místo zločinu České BudějoviceSmysl pro tumorZooSlunečná


Aktualizace osobnostního profilu Tereza Brodská: 23.11. 2023 15:58