Meghan Ory 41 let


Krásná a talentovaná Meghan Ory se narodila v Kanadské Victorii. První roli získala v 16ti letech ale její pravý talent byl ukázán až v seriálu CESTA VZHŮRU (2000). Meghan hrála problémovou teenegerku Juliette Waybourne po boku Haydena Christensena. Bohužel byl seriál zrušen po první sérii. Meghan pak vzala roli Sherry v dalším kanadském seriálu VAMPIRE HIGH (2001). Mezitím hostovala v seriálu DARK ANGEL a dalších menších projektech. Meghan se stávala víc a víc populární a dostávala další nabídky. Nic už ale nepřekonalo roli Juliette Waybourne.

Na rozjetí upadající kariéry ji může pomoci nový americký thriller DARK HOUSE (2009), kde získala hlavní roli jako Claire Thompson. To ale ukáže až čas. Mezi jejími nejlepšími kamarádkami jsou A.J. Cook a Jewel Staite z Cesty vzhůru.


20.8.1982
Victoria, British Columbia, Kanada
Meghan Ory csfd

Debbie Macomber's Dashing Through the SnowPovstání mrtvých: Strážní věžThe Memory BookDark HouseBlonďatá a blonďatějšíNightmareThe Haunting of Sorority RowJohn Tucker musí zemřítMerlinův učeňRodinná záležitostNávnadaLucky 7Velká rodinná sešlostHayley Wagner, StarThe DarklingsDomov na pobřežíHudson a RexBylo, nebyloNámořní vyšetřovací služba: New Orleans


Aktualizace osobnostního profilu Meghan Ory: 19.11. 2023 19:28