Suki Waterhouse 32 let


Alice Suki Waterhouse je anglická herečka, modelka a podnikatelka. Narodila se rodičům Elizabeth (zdravotní sestra) a Normanovi (plastický chirurg). Má bratra Charlieho a dvě mladší sestry Madeleine a Imogen „Immy“.

Co se týče filmové kariéry, zahrála si roli Marlene v pokračování Divergent série: Rezistence (2015), Kitty Bennet ve filmu Pýcha, předsudek a zombie (2016), Cecily of York v televizní minisérii Bílá princezna a v roce 2018 Sarah v Mladých zabijácích.


5.1.1992
Hammersmith, Londýn, England, Velká Británie
Suki Waterhouse csfd

DalílandCreation StoriesSeanceGalerie zlomených srdcíProblémisskyAnonymní zabijáciBittersweet SymphonyDeštivý den v New YorkuNoční plamenyPokémon: Detektiv PikachuCharlie SaysDrew Michael: SpeciálFuture WorldJonathanKlub miliardářůMladí zabijáciThe Girl Who Invented KissingNaprosto dokonaléPýcha, předsudek a zombieŠílení kanibalovéRezistenceS láskou, RosieDealerDaisy Jones & the SixDo temnotyBílá princeznaMaterial GirlBurberry A/W 2017: Red Carpet HighlightsUNICEF: ImagineCarte BlancheSound of SunRachaelLove AdventThe Drew Barrymore ShowCNN Newsroom


Aktualizace osobnostního profilu Suki Waterhouse: 31.10. 2023 03:49