Sherry Hormann 64 let


Německo-americká režisérka narozená v Kingstonu v New Yorku natočila svůj režisérský i scenáristický debut SILENT SHADOW, za který v roce 1991 získala několik ocenění včetně ceny Bavorského filmu a cenu Max-Ophulse.

V KVĚTU POUŠTĚ se Hormann pouští do neprobádaných končin a ukazuje další rozměr svého talentu. Adaptace příběhu Waris Dirie je moderní pohádkou a současně politickým apelem. Sherry Hormann dokázala vytvořit strhující divácký snímek, dílo natočené na třech kontinentech s multikulturním týmem.


22.3.1960
Kingston, New York, USA
Sherry Hormann csfd

Altes LandJen ženaVermisst in BerlinTödliche Geheimnisse – Jagd in KapstadtLotte Jäger und das tote MädchenOperation Zucker – JagdgesellschaftTödliche Geheimnisse3096 dní: Příběh Nataschi KampuschovéVěčná smolařkaKvět pouštěHelen, Fred und TedMänner wie wirKdyž přijdou VánoceMoje dcera není vrahSoukromé lžiCellistkaWidows - Erst die Ehe, dann das VergnügenMýlit se je chlapskéFrauen sind was WunderbaresLeise SchattenJetzt oder nieFrosch ist KönigStupid MarriageDům snůSpreewaldkrimiKriminalistaBella BlockDenk ich an Deutschland - Angst spür' ich, wo kein Herz istDeutscher Filmpreis 2020Deutscher Filmpreis 2018Tiger, Löwe, PantherWir lieben das Leben


Aktualizace osobnostního profilu Sherry Hormann: 22.3. 2024 10:16