Katherine Kelly 44 let


Katherine Bridget Kelly je anglická televizní, filmová a divadelní herečka a příležitostná moderátorka, která se narodila jako první dcera svých rodičů Johna a Anne Kellyových. Většinu svého dětství prožila společně se svou sestrou Grace a svými dvěma mladšími bratry v rodné Anglii, ale jelikož její rodiče pocházeli z Irska, tak také mnoho času strávili u svých prarodičů v irském hrabství Kerry v obchodním městečku Castleisland.

Od ukončení studia v roce 2001 Katherine nepřetržitě pracovala v divadlech (Royal Shakespeare Company, The National, Donmar Warehouse). Od roku 2003 se začala objevovat v menších rolích na televizních obrazovkách a taktéž na filmovém plátně. Průlom nastal v roce 2006, kdy ztvárnila postavu Becky McDonald v britské telenovele Coronation Street, kde vydržela po dobu šesti let.

Katherine se narodila ve znamení Štíra a je vysoká 170 centimetrů. Katherine Kelly chodila s profesionálním zápasníkem v kleci Derrickem „The Saint“ Allottem. V roce 2005 začala anglická herečka chodit s hercem Oliverem Williamsem, nicméně po pěti letech vztah skončil. Poté se Katherine seznámila s digitálním analytikem Ryanem Clarkem, kterého potkala na silvestrovské párty v jeho rodné Austrálii. Svatba se konala v Las Vegas v roce 2013. Společně žili v severním Londýně, v Crouch Endu. V roce 2014 se jim narodila první dcera pojmenovaná Orla Rae a o dva roky později se jim narodila druhá dcera pojmenovaná Rose. Bohužel jim manželství nevyšlo a tak žijí od roku 2020 odděleně.

Ráda peče a dělá dorty, jejím nejoblíbenějším výtvorem je čajový bochník a piškotový dort nazývaný Victoria Sponge. Ve svém volnu se ráda projede na kole, zacvičí si v posilovně anebo provozuje jógu. Doma se pak ráda dívá na televizi a večer si přečte nějakou knížku.


19.11.1979
Barnsley, Yorkshire, England, Velká Británie
Katherine Kelly csfd

Dirty GodKat a kapelaVeřejné lžiUtajená řekaThe Last WitchCoronation Street: Romanian HolidayCoronation Street: Out of AfricaMischief NightSons and LoversBlack OpsRuby SpeakingThe Long ShadowNevinnýCriminal: Velká BritánieCheatFlackGentleman JackProlhaníProtiúderClassHimNoční recepčníPan Selfridge


Aktualizace osobnostního profilu Katherine Kelly: 31.10. 2023 09:14