Bradley Whitford 64 let


Narodil sa a vyrastal vo Wisconsine. Jeho kroky viedli k štúdiu divadla a anglickej literatúry na Wesleyanskej univerzite. Získal umelecký diplom v divadle na prestížnom Julliard Theater Center. Jeho prvé profesionálne vystúpenie bolo v nekomerčnom (off-Broadway) diele "Curse of the Starving Glass" s Kathy Bates. Ironické bolo, že si zahral v hre "The West Wing", ktorá pochádzala práve z Broadwayskej produkcie. Medzi jeho ďalšie úspechy patrí divadelné vystúpenie v hre "Three Days of Rain" v Manhattan Theatre Club a "Measure for Measure" v Lincolnovom Centre.

Zatiaľ jeho najvýraznejšie herecké pôsobenie bolo v seriály STUDIO 60, kde obsadil rolu producenta po boku Metthewa Perryho.

Whitford žije v Los Angeles s jeho ženou, herečkou Janeou Kaczmarek a s ich tromi deťmi Frances, Georegom a Mary.


10.10.1959
Madison, Wisconsin, USA
Bradley Whitford csfd

I'll Be Right ThereShareRosalineJak to skončítick, tick...BOOM!A West Wing Special to Benefit When We All VoteSergioSongbirdVolání divočinyGodzilla II Král monsterJonathan Pie's American PieNejvyšší poctaPhilNičitelkaTemné sílyAkta Pentagon: Skrytá válkaMegan LeaveyTři KristovéUdálost velkolepých rozměrůUnicorn StoreUtečMy ostatníNástupceSpatřil jsem světloCBGB: Kolébka punkuSavannahZachraňte pana BankseChata v horáchThe AssetHave a Little FaithOff DutyBoj o mocVíno rokuAmerický zločinMalý ManhattanMezi otci a synySesterstvo putovních kalhotKate a LeopoldAndrew - člen naší rodinyMúzaZa maskouOzónová díraKlonovánNičitelPeople, TheRudý labyrintSmrt v odlesku slávyMučivé tajemstvíMí drazí AmeričanéBilly MadisonNothing But the TruthZoufalé pronásledováníCobbNebezpečný klientPavučina klamuDokonalý světMůj životPhiladelphiaRoboCop 3Vůně ženy


Aktualizace osobnostního profilu Bradley Whitford: 31.10. 2023 16:55