Fred Durst 53 let


Tento zpěvák - rapper, příležitostní herec a režisér se narodil roku 1970 ve městě Jacksonville. Odmalička žil pouze s matkou, jeho otec ho opustil záhy po jeho narození. Jeho matka se později provdala a celá rodina se přestěhovala do města Gastonia.

Zlom v jeho hudební kariéře byl rok 1995, kdy v Jacksonville koncertovala skupina Korn. Fred se zkamarádil s jejich basskytaristou Fieldym, který se u něj nechal tetovat. Fieldymu a celé skupině se líbily demo nahrávky, které Limp Bizkit nahráli, a tak je zanesli svému producentovi. Limp Bizkit tedy začali koncertovat jako předkapela a v roce 1997 vydali své první album. Skupina se však dostala do povědomí lidí až svým druhým albem Significant Other a vystoupila také na festivalu WOODSTOCK 99, na kterém sice předvedla energickou show, ale bohužel během jejich vystoupení došlo k výtržnostem a znásilněním. Durst byl ostře kritizován za údajné podněcování k výtržnostem. Ovšem k největším nepokojům došlo až další den, kdy začalo ve Woodstocku hořet a několik lidí zahynulo. Festival byl poté předčasně ukončen. Skupina vydala ještě další 4 alba a jeden výběr, ale žádné už nezpůsobilo takový ohlas jako SO. Několik písniček kapely se také objevilo ve filmech.

Kromě hudební kariéry je Fred Durst režisérem vidoklipů. Režíroval všechny klipy Limp Bizkit a dále režíroval klipy skipinám Staind, Deadsy nebo Korn, kterým režíroval klip Falling Away From Me, ve kterém ani ne na sekundu problikl. Jeho herecká kariéra není příliš bohatá. Objevil se v pár filmech. Většinou šlo o cameo role, například ve filmech ZOOLANDER a BUĎ V KLIDU. Vlastně jedinou opravdovou roli dostal ve filmu POPULACE 436, kde si zahrál místního policistu.

Jeho manželství s přítelkyní Rachel vydrželo pouze rok. Má dvě děti - dceru Adrianu a syna Dallase. Dceru má právě se svojí ex-manželkou. Fred se nesnáší s kapelou Slipknot. Mezi jeho oblíbené kapely patří například Kiss nebo Tool.


20.8.1970
Gastonia, North Carolina, USA
Fred Durst csfd

Play DeadPopulace 436Buď v kliduSorry, HatersSláva jen pro mrtvéZoolanderMostly 4 MillennialsDr. HouseZjeveníFastlaneThe Lost Century: And How to Reclaim ItCypress Hill: Insane in the BrainKdyž se všechno po*ere: Woodstock 99The Curse of Von DutchTohle je popWoodstock 99: Mír, láska a běsněníLA OriginalsLimp Bizkit Money Sucks Tour DiaryLord of the FreaksFrontlineBones Brigade: An AutobiographyPříběh heavy metaluUndertaker: The Streak - 20-0Vanilla Ice ArchiveThe TruthMTV Icon: MetallicaMTV Album LaunchMTV Icon: AerosmithPlayboy: Inside the Playboy MansionObchodníci s Xzibit: Restless XposedMaking the VideoBehind the MusicLimp Bizkit: Out of StyleLimp Bizkit: Dad VibesLimp Bizkit: Endless SlaughterLimp Bizkit: LightzLimp Bizkit: Ready to GoLimp Bizkit: Gold CobraLimp Bizkit: Bittersweet HomeLimp Bizkit: The TruthLimp Bizkit: Behind Blue EyesLimp Bizkit: Eat You Alive8Ball: Stop Playin' GamesAaron Lewis & Fred Durst: OutsideAll Star Tribute: What's Going OnAll Star: What's Going OnLil' Bow Wow: Beware of VideoLimp Bizkit: Faith/Fame RemixLimp Bizkit: My Way


Aktualizace osobnostního profilu Fred Durst: 2.11. 2023 22:19