Jaeden Martell 21 let


Jaeden Martell, celým jménem Jaeden Wesley Lieberher, je americký herec. V roce 2011 se ve svých osmi letech přestěhoval se svou matkou Angely Martell do Los Angeles. V té době však nikdo neočekával, že by jednou mohl být slavný herec. Bez jakýchkoli hereckých zkušeností, krátce po příjezdu do Los Angeles, začal Jaeden hrát v řadě reklam.

V roce 2017 jsme mohli Jaedena vidět jako Billa Denbrougha v hlavní roli velmi úspěšného hororu podle předlohy Stephena Kinga, který nesl název To. Díky tomuto filmu dostal Jaeden spousty nabídek pro další role. V roce 2019 si zahrál celkem v pěti filmech, například ve filmu Na nože, To Kapitola 2 a za zmínku stojí i Podivuhodná dobrodružství Paula Harkera.


4.1.2003
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Jaeden Martell csfd

ArcadianMetaloví lordiTelefon pana HarriganaConspiracy WorldChataNa nožeOdlivPodivuhodná dobrodružství Paula HarkeraTo Kapitola 2Henryho deníkToBiřmováníPůlnoční dítěAlohaKdo věří na láskuMiluj souseda svéhoHovoryDefending JacobMystérium sexuAmerický tátaKlub smolařůPennywise žije!Framed: The Adventures of Zion ManHollywood InsiderIMDb on the Scene - InterviewsMTV Movie & TV Awards 2017Steve Varley ShowMovie Trivia SchmoedownShow Ellen DeGeneresové


Aktualizace osobnostního profilu Jaeden Martell: 4.1. 2024 00:54