Don Scardino 75 let


Don Scardino se narodil 17.února 1948 v New York City jazzovým muzikantům. Poprvé se objevil na Broadway ve hře The Playroom v roce 1965 jako jeden z vedlejších herců a divadlo se stalo jeho velkou vášní a koníčkem, kterému se věnuje dodnes. Objevil se například v hrách jako The Rimers of Eldritch, The Comedy of Errors, Moonchildren nebo Secret Service, kde si zahrál po boku Meryl Streep a Johna Lithgowa.

Seriály nazvané soap opery, ve kterých často hrával, se mu tak zalíbily, že je začal sám režírovat. Režie se ujal také na svém milovaném divadle, kde sklízel jeden úspěch za druhým. Režíroval seriál Studio 30 Rock, za který získal dvě ceny Emmy a v roce 2013 režíroval film Kouzelníci v hlavní roli se Stevem Carellem.


17.2.1949
New York City, New York, USA
Don Scardino csfd

Our Almost Completely True StoryThe Bitch Who Stole ChristmasMission ControlSober CompanionKouzelníciChestnut HillAdvice From a CaterpillarVeronika a já27 Wagons Full of CottonWomen & WallaceNemocnice New AmsterdamJen vraždy v budověAll About The WashingtonsCool KidsInstinctLA to VegasMurphy Brown2 $ockyMalý SheldonNezdolná Kimmy SchmidtAngel from HellŠílená bejvalkaThe Mindy ProjectStudio 30 Rock


Aktualizace osobnostního profilu Don Scardino: 24.2. 2024 17:47