Heidi Klum 50 let


Heidi Klum se narodila 1. června roku 1973 v malém německém městečku Bergisch Gladbach. K modelingu se dostala díky svému otci Güntherovi, který pracoval jako manažer v jedné kosmetické firmě. Heidi sama však uvádí, že jí k modelingu přivedla její kamarádka Karin, která ji přemluvila, aby vyplnila přihlášku z časopisu do soutěže Modelka roku 1992. Vítězka této soutěže pak měla příležitost ukázat se světu ve velmi populární televizní show GOTTSCHALK LATE NIGHT SHOW. Musela se prosadit mezi více než 25000 soutěžícími, což se jí povedlo a kontrakt na 300000 dolarů na sebe nenechal dlouho čekat. Heidi se rozhodla přijmout kontrakt až po dokončení střední školy. Modelingu tak obětovala možnost studia módního návrhářství. Díky vítězství v soutěži se objevila i v populárních talk-show jako SHOW JAYE LENA a DAVIDA LETTERMANA.

Co se týče herecké stránky Heidi, tak se objevuje hlavně ve vedlejších rolích seriálů a filmů, jak z prostředí módy a stylu (ĎÁBEL NOSÍ PRADU, ZOOLANDER, SEX VE MĚSTĚ), tak i v současně velmi populárních dílech jako ZOUFALÉ MANŽELKY, JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU či filmu NEZNÁMÝ SVŮDCE.


1.6.1973
Bergisch Gladbach, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
Heidi Klum csfd

Sněžná melaDebbie a její parťačkyZoolander: Super ModelNeznámý svůdceĎábel nosí PraduZakletá EllaŽivot a smrt Petera SellerseDoholaZoolanderKlub 54Záchranáři z horOdbor městské zeleněZoufalé manželkyJak jsem poznal vaši matkuKriminálka MiamiSex ve městěVšichni starostovi mužiDark Side of the '90sOsvoboďte Britney SpearsHowie Mandel: But, Enough About MeDie Supermodels der 90er - Glamour, Skandale, FamilienglückMademoiselle CCitizen HearstHeidi Klum: The E! True Hollywood StoryCelebrity Weddings: In StyleProject JayŽraloci v akváriuSex ve městě - LoučeníDeutsche DynastienKomici v montérkách na šňůřeThe Importance of Being FamousCarré Otis: The E! True Hollywood StoryStars and BrasSports Illustrated: Swimsuit '99WeddingCake x Heidi Klum x Snoop Dogg: Chai Tea with HeidiTokio Hotel: ChateauSia: Fire Meet GasolineSeal - SecretJamiroquai - Love FoolosophyTaylor Swift: The 1989 World Tour LiveMrs. RobinsonLove Advent2023 Billboard Music AwardsAmerica's Got Talent: All-Stars


Aktualizace osobnostního profilu Heidi Klum: 5.12. 2023 06:10