Agustina Cherri 41 let


Agustina Cherry vyrůstala jako fanynka Flavie Palmiero, slavné moderátorky dětských pořadů z doby jejího dětství. Navštěvovala taneční kurzy a cítila, že se jednou stane skvělou tanečnicí. V roce 1990 se Agustina dozvěděla, že v Palmieriném televizním pořadu La Ola Esta de Fiesta televize Telefe probíhá konkurz na dětské tanečníky. Cherri požádala svou matku, aby ji na konkurz vzala, a byla do pořadu vybrána, což byla její první zkušenost se showbyznysem.

Její sláva dále rostla po prvním účinkování v Chiquititas jako Milagros Urién a v roce 1998 si zahrála roli Violety Herrery v seriálu Verano del '98, kterou argentinská televizní síť reprízovala v roce 2005. V roce 1999 dostala Cherri poprvé příležitost zahrát si hlavní roli, a to v seriálu Cabecita, který běžel i na slovenských obrazovkách.

Během roku 2001 se v Cherriině kariéře udály dvě důležité události. Byla znovu angažována do role Milagros Urién v Chiquititas a debutovala v celovečerním filmu, konkrétně v Rodrigo, la Pelicula. V roce 2002 si Cherri zahrála roli Gisely Vargas v seriálu Mil Millones. V 2003 účinkovala jako Anita v seriálu Son amores. Ve stejném roce se stala modelkou pro kalendář vydávaný časopisem Caras. Během roku 2004 si Cherri zahrála Shamiru v dalším velkém hitu Los Pensionados a poté učinkovala jako Angela Capello v seriálu Hombres de Honor.

V roce 2006 si zahrála v seriálu Mujeres asesinas. Na začátku roku 2007 se vrátila na divadelní prkna a zahrála si ve hře „¿Quién le teme a Virginia Woolf?“. V roce 2007 hraje v telenovele Mujeres de Nadie. Role byla původně určena pro Marcelu Klobooster, která hrála i v Chiquititas, ale ta ji nemohla přijmout. Mujeres de Nadie si ve vysílacím čase na Canalu 13 vedla velmi dobře. V témže roce se objevila v seriálu Todos contra Juan, kde ztvárnila samu sebe. V roce 2010 se vrací k účasti v telenovele Todos contra Juan.


15.2.1983
Buenos Aires, Argentina
Agustina Cherri csfd

Rodrigo, la películaLa 1-5/18SeparadasPensionados, LosDědictví láskySon amoresChiquititas, la historiaCabecitaVerano del '98ChiquititasRegalo del cieloFlavia está de fiestaGrande Pá!Ola está de fiesta, La


Aktualizace osobnostního profilu Agustina Cherri: 12.11. 2023 21:09