Scout Taylor-Compton 35 let


Scout Taylor-Compton, pravým jménem Desariee Starr Compton, se narodila 21. února 1989 v Kalifornii. Její otec je majitel pohřebního ústavu. Scout hraje na bubny, píše písně a ráda surfuje.

V roce 2007 dostala hlavní roli ve filmu HALLOWEEN, kde ztvárnila mladší sestru zabijáka Michaela Myerse. Poté si zahrála v AN AMERICAN CRIME, APRIL FOOL'S DAY a také v HALLOWEEENU 2. Velká příležitost přišla v roce 2010, kdy si zahrála členku skupiny THE RUNAWAYS Litu Ford ve stejnojmenném filmu. Při natáčení se seznámila s Kristen Stewart, se kterou se dodnes přátelí.


21.2.1989
Long Beach, California, USA
Scout Taylor-Compton csfd

A Creature Was StirringBury the BrideCaptiveEdge of InsanityHashtag ProposalThe Best ManThe Love HuntTopannahChariotThe CovenA Stalker in the HouseAn IntrusionApache JunctionRoom 9Diverted EdenGetawayPenance LaneStar LightEternal CodeThe Lumber BaronThe LurkerAndoverCynthiaRandy's CanvasAfter PartyDirty LiesFeralGet the GirlGhost HousePádOko za okoTag7500Wet and RecklessTichý zloděj247°FHnízdo neřestiThe RunawaysTriple DogUnderground Entertainment: The MovieHalloween IILife BloodLove at First HiccupPosedláSmile PrettyNedůstojná smrtZlomyslný aprílAmerický zločinHalloweenLove's Unfolding DreamZombiesZítra je dnesKonec sněníPřes noc třicítkou7 SongsLáska z dětstvíVražedné MiamiCloser: Nové případy


Aktualizace osobnostního profilu Scout Taylor-Compton: 3.11. 2023 17:07