Madison Iseman 27 let


Madison Iseman je americká televizní a filmová herečka, která se narodila na svátek všech zamilovaných v pobřežním městě Myrtle Beach, které se nachází na východním pobřeží Spojených států v americkém státě Jižní Karolína. Její otec John Iseman je zubař a její matka Susan Iseman pracuje jako atletická instruktorka. Má také staršího bratra Jonathana Isemana. Rodiče ji přihlásili na veřejnou střední školu Myrtle Beach High School, kde v roce 2016 dokončila školní docházku.

V roce 2012 se vydala na dva týdny na hudební a misijní cestu do Keni. Od srpna 2013 byla aktivní v První sjednocené metodistické církvi. Během dospívání natáčela hororové filmy se svými spolužáky, kteří jí přezdívali Madi nebo Madz a také se účastnila různých školních filmových soutěží. Kromě herectví má Madison také talent pro hudbu. Videa, jak zpívá a hraje na kytaru, zveřejňovala na svém Instagramu.

Na popud své nejlepší kamarádky se v šestnácti letech přestěhovala do Los Angeles, kde chodila po různých filmových a televizních konkurzech na různé role a kde v roce 2017 nastal průlom v její kariéře, když získala roli ve filmu Jumanji: Vítejte v džungli!, kde si zahrála postavu Bethany Walker. Když se dozvěděla, že vyhrála konkurz v tomto filmu, tak zrovna seděla na kávě s přáteli a jak sama vzpomíná, tak její první reakce byla taková, že se rozplakala.

Madison měří 157 centimetrů a narodila se ve znamení Vodnáře. Mezi její koníčky patří plavání, čtení, cvičení v posilovně, malování, zpěv a hra na kytaru. Považuje se za kočičí mámu, měla několik koček a kocourů. Svoje volné chvilky si užívá ve svém bytě v Los Angeles, kde se nejraději povaluje na pláži anebo u bazénu, protože miluje sluníčko a čerstvý vzduch. Jak sama přiznává, tak si o sobě myslí, že je nejhorší kuchařkou na světě, protože se neustále snaží naučit snadné pokrmy, ale nějak je nikdy nedokáže ukuchtit správně.


14.2.1997
Myrtle Beach, South Carolina, USA
Madison Iseman csfd

WitchboardSaint Seiya: Rytíři zvěrokruhu – PočátekFear of RainCloudsNocturnaThe F**k-It ListThe Fox HunterAnnabelle 3Feast of the Seven FishesJumanji: Další levelRiot GirlsHusí kůže 2: Ukradený HalloweenBeauty MarkJumanji: Vítejte v džungli!Liza, Liza, Skies Are GreyVe stínu slávyHlavní podezřeláI Know Where Lizzie IsKiller CoachLaid in AmericaWild for the NightDespair SessionsGhost DogTales of HalloweenThe Better HalfSecond ChancesAmerican Horror StoriesTajemství loňského létaStill the KingThe Real O'NealsThose Who Can'tThe Social ExperimentHenry NebezpečnýTaková moderní rodinkaBeyond the CloudsAllenOld MacDonaldHollywood First Look FeaturesIMDb on the Scene - InterviewsSteve Varley ShowExtra


Aktualizace osobnostního profilu Madison Iseman: 14.2. 2024 00:16