Boris Aljinovic 56 let


Boris Aljinovic se narodil 22. června roku 1967 v Berlíně (hlavní město Německa). Jeho matka byla Němka a jeho otec Chorvat. Studoval na francouzské vysoké škole a poté se ještě učil francouzsky a anglicky na Svobodné univerzitě v Berlíně (FU Berlin).

Boris je ve vztahu s německou herečkou Antje Westermann (která v roce 2001 vyhrála cenu Deutschen Filmpreis za nejlepší herečku ve vedlejší roli ve filmu Gran Paradiso), se kterou má také syna.


22.6.1967
Charlottenburg, Berlín, Berlin, Západní Německo
Boris Aljinovic csfd

Krauses ZukunftKrauses UmzugKrauses HoffnungUnterm BirnbaumEinmal bitte allesKrauses Glück7 trpaslíkůAntboy: Pomsta rudé fúrieSlaveKrásná Locika7 trpaslíkůEsperanzaEin Kuckuckskind der LiebeKometen7 trpaslíkůHamlet_XEdgar Wallace - Das Schloss des GrauensEin Trick zu vielSophiiiie!Fremde Frauen küsst man nichtLove Letters - Liebe per Nachnahme3 Chinesen mit dem KontrabassEs geht nicht immer nur um SexFlucht nach vornSchrott - Die AtzenposseVersprich mir, dass es den Himmel gibtDer Strand von TrouvilleLonny, der AufsteigerDie HalbstarkenFlirtIm Innern des BernsteinsDas schafft die nieSisiKobra 11Místo činuDie Abenteuer des jungen Marco PoloKriminálka Stuttgart


Aktualizace osobnostního profilu Boris Aljinovic: 3.11. 2023 05:45