Erick Avari 72 let


Erick Avari se narodil jako Nariman Eruch Avari v indickém Darjeelingu, v podhůří Himaláje. Jeho rodina patří k národnosti Parsi a hlasí se k náboženství zoroastrismu proroka Zarathuštry. Jeho pradědeček Jamshedji Framji Madan byl jeden z průkopníků filmu v Indii. I přes svoji víru Erick Avari vystudoval jezuity řízenou prestižní školu Svatého Josefa v svém rodišti. Později rozšířil své vzdělaní v Charlestonu v Jižní Karolíně.

Díky svému exotickému původu a částečně i vzhledu Erick Avari dostával role postav mnoha národnosti. Působil v mnoha seriálech, většinou jen v jedné nebo několika epizodách, od HRDINŮ (2006) až po JAK JDE ČAS, kde hostoval na podzim roku 2009, či KRIZE (2015) z produkce HBO. Díky svým rolím ve sci-fi a fantasy filmech a seriálech je častým hostem setkání fanoušků těchto žánrů.


13.4.1952
Dárdžiling, Indie
Erick Avari csfd

Offer and CompromiseProject Eden: Vol. IChasing Eagle RockHieroglyphA Haunting At Silver FallsIt's Not You, It's MeCalifornia WinterDispatchThree VeilsWhere the Road Meets the SunFault LineHačikó - příběh psaPolicajt ze sámoškyAmericanEastInAlienableThe Madness of JaneChoose ConnorFlight of the Living Dead: Outbreak on a PlanePostalRich Inner Life of Penelope Cloud, TheSoukromá válka pana WilsonaTemná hmotaFlynn Carsen 2: Návrat do dolů krále ŠalamounaThe L.A. Riot SpectacularInmates of the HeartDaredevilSearching for HaizmannMr. Deeds - Náhodný milionářPán převlekůRituálSám doma 4Three Days of RainOn Wings of FirePlaneta opicSkleněný důmMumieVikingovéBláznivé manévryAlf versus U.S. ArmyDen nezávislostiJak zachránit prezidentaTváří ke své minulostiAladdin on IceBarva nociHvězdná bránaIdeální milenkaOběti lásky: Příběh Lolity z Long IslanduPoslíčekSeznam smrti 2ŠvindlCalifornia ManMrazivá vášeňNebezpečná plavbaPekelná manželkaTrue BlueBestieNothing Lasts ForeverKančendžengaThe Chosen


Aktualizace osobnostního profilu Erick Avari: 18.11. 2023 14:46