Jason Bateman 55 let


Americký filmový a televizní herec Jason Kent Bateman se narodil v New Yorku. Jeho matka Victoria se živila jako letuška a otec Kent je režisérem. K hraní se tehdy mladý Jason dostal prakticky náhodou. Když mu deset, šel doprovodit kamaráda na konkurz, z něhož ale neplánovaně jako vítěz vyšel on. Ve dvanácti debutoval v televizi v seriálu LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE. V polovině 80. let dokonce režíroval v pouhých osmnácti letech tři epizody seriálu THE HOGAN FAMILY, později známé pod jménem VALERIE. Po ukončení střední školy Pacific Hills se objevil v několika show jako například SILVER SPOONS, IT'S YOUR MOVE, SIMON či CHICAGO SONS.

Následovaly štěky v komediích VYBÍJENÁ či STARSKY& HUTCH, kde si střihl obchodního partnera Vince Vaughna. S ním se sešel také v ROZCHODU! Peytona Reeda. V roce 2007 pak konečně přišly kýžené role. Zahrál si v politicky laděném KRÁLOVSTVÍ Petera Berga, odpočinkové fantasy ŘÍŠE HRAČEK, kde se předvedl coby upjatý účetní a nakonec v oscarovém snímku Jasona Reitmana JUNO. V současnosti ho můžeme vidět na plátnech kin po boku Willa Smithe v akční komedii HANCOCK. V budoucnu se objeví v krimi dramatu Kevina Macdonalda STATE OF PLAY.

Jason má starší sestru Justine, taktéž herečku. Ve volném čase si rád odpočine u golfu či baseballu. U toho ale spíše pasivně, zapřísáhle totiž fandí týmu Los Angeles Dodgers. Od roku 2003 je šťastně ženatý s Amandou Anka – dcerou známého zpěváka Paula Anky. Od narození jejich dcery Francescy Nory žijí společně v Californii.


14.1.1969
Rye, New York, USA
Jason Bateman csfd

ClueAir: Zrození legendyBláznův rájMurderville: Kdo zabil Santu?Thunder ForceNoční hraCentrální inteligencePařba o VánocíchZootropolis: Město zvířatDárekZvláštní příběh rodiny FCo by kdybyLáska jako blázenŠéfové na zabití 2SprosťárnyZ cizího krev netečeNaboř a ujeďOdpojitPaulV cizí kůžiŠéfové na zabitíZáměnaExtraktLítám v tomNa odstřelTrable v rájiUmění lhátHancockKopačkyTropická bouřeJunoKrálovstvíŘíše hračekArthur a MinimojovéProdám šéfa zn. spěcháRozchod!Sejmi esoStarsky & HutchVybíjenáSol GoodeNení únikuProstě sexyFalešná láskaHart a Hartová: Tajemství srdceA co když je to láska?Black SheepConfessions: Two Faces of EvilChuť zabíjetNavzdory pravidlůmNezbytná tvrdostCrossing the MobPohyblivý terčBates MotelŠkolák vlkodlak 2Can You Feel Me Dancing?The Thanksgiving PromiseRight to Kill?The Fantastic World of D.C. CollinsJust a Little More LoveOzark


Aktualizace osobnostního profilu Jason Bateman: 30.10. 2023 17:57