Jaromír Nosek 46 let


Český herec, narodil se v roce 1978. Jeho divadelní kariéra začala už v dobách studia na gymnáziu v Semilech, po jeho absolvování vystudoval brněnskou JAMU. Tam se poprvé ocitl před televizní kamerou v miniroli kuchaře v televizní pohádce O bojácném Floriánovi, zároveň hostoval v Národním divadle v Brně.

Účinkoval také v řadě celovečerních filmů: Útěk do Budína, Post Coitum, Milenci a vrazi, Román pro ženy, Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště, Účastníci zájezdu, Bathory, Hostel II., ale také v mnohých televizních filmech české i zahraniční koprodukce nebo v televizních seriálech (Četnické humoresky).

Od roku 2006 působí v Městských divadlech pražských (Na východ od ráje, Anna Karenina, Šakalí léta) a hostuje v Plzni v inscenaci Kniha džunglí.


1.2.1978
Jilemnice, Československo
Jaromír Nosek csfd

PartieKdyž prší slzyS písní v tísniSrdce na dlaniŽeny a životVyšehrad: SeryjálDariaMůj příběhŠpindl 2Ženy v běhuKouzelník ŽitoMiladaÚkryt v zooČertovinyŠpindlPrázdniny v ProvenceSezn@mkaŘachandaDítě číslo 44Lovci a obětiLáska je láskaStín smrtihlavaSaxána a Lexikon kouzelSmyčkaVeni, vidi, viciŽeny mého mužeBathoryBez tvářeKuličkyRomingBoží pole  s. r. o.Poslední vlakÚčastníci zájezduHrubeš a Mareš jsou kamarádi do deštěKočičí princeznaČerná kartaMilenci a vraziPost CoitumRomán pro ženyMěstečkoUdělení milosti se zamítáÚtěk do BudínaRebelovéO bojácném FloriánkoviCo ste hasičiDobré zprávyTotems


Aktualizace osobnostního profilu Jaromír Nosek: 1.11. 2023 09:49