Andrew Bryniarski 55 let


Životní příběh tohoto 191 cm vysokého pořízka (některé zdroje mu ještě pár centimetrů přidávají) je jako z pohádky. Bývalý profesionální kulturista přijel na počátku 90. let do Hollywoodu na letní návštěvu za kamarádem, bez jakýchkoli hereckých ambicí. Náhodou byl však na ulici osloven hledačem talentů a už v roce 1991 se objevil na plátně po boku takových hvězd jako Bruce Willis nebo James Coburn v akční dobrodružné komedii HUDSON HAWK jako nepříliš inteligentní obr Butterfinger.

Největší slávu mu ovšem přinesla úloha maskovaného psychopatického zabijáka Thomase Hewitta alias "Leatherface" v kultovním hororu TEXASKÝ MASAKR MOTOROVOU PILOU. Stejnou postavu si zopakoval i ve druhém díle TEXASKÝ MASAKR MOTOROVOU PILOU: POČÁTEK.

Andrew vyznává zdravý životní styl. Kromě posilování se ve volném čase věnuje i horolezectví, jízdě na koni a cvičí jógu. Je také velkým milovníkem zvířat. Doma chová dvě kočky, tři želvy a jednoho papouška.


13.2.1969
Filadelfie, Pennsylvania, USA
Andrew Bryniarski csfd

Chuck Hank and the San Diego TwinsŽivot je jízda...2016SkyChasing 3000Mother's DayDracula's GuestStilettoSedm mumiíTexaský masakr motorovou pilou: PočátekThe Curse of El Charro44 minut: Přestřelka v severním HollywooduTexaský masakr motorovou pilouRollerballScooby-DooČerná maska 2: Město masekPearl HarborVítězové a poraženíHolé lebkyCyborg 3: Záchrana rasyStreet Fighter: Poslední bojProgramBatman se vracíHudson HawkNezbytná tvrdostDračí soubojStatus: NežádoucíBeze stopyFireflySupermanOdpadlíkHorror Icon: Inside Michael's Mask with Tony MoranChainsaw Redux: Making a MassacreThe 100 Scariest Movie MomentsI Love 1970'sFull Contact: The Making of 'Any Given Sunday'The Lobo Paramilitary Christmas Special


Aktualizace osobnostního profilu Andrew Bryniarski: 1.11. 2023 03:47