Jared Harris 62 let


Jared Harris se narodil 24. srpna 1961 v Londýně, jako jeden ze tří synů herce Richarda Harrise a jeho první manželky, velšské herečky Elizabeth Rees-Williamsové. Studoval drama a literaturu na Duke University. Po studiu se stal členem Royal Shakespeare Company.

Harris se v roce 2003 oženil s herečkou Emilii Fox, se kterou se seznámil, když společně účinkovali v divadelní hře Les Liaisons Dangereuses. V roce 2010 se však rozvedli.


24.8.1961
Londýn, England, Velká Británie
Jared Harris csfd

RothkoSherlock Holmes 3Brave the DarkMorbiusMořská příšeraAndělino vánoční přáníRobert the BruceJisté ženyPoslední tvářResident Evil: Poslední kapitolaSpojenciBaby, Baby, BabyKrycí jméno U.N.C.L.E.PoltergeistPompejeTichý experimentŠkatuláciMortal Instruments: Město z kostíĎáblův houslistaLincolnSherlock Holmes: Hra stínůThe WardTěžká rozhodnutíPodivuhodný případ Benjamina ButtonaProkletí32AZáhady Sally Lockhartové - Stín na severuCashbackPučŽena ve voděTa známá Bettie PageResident Evil: ApokalypsaLíbí se mi, co dělášSylvieTo druhé Boleynovic děvčeFour ReasonsIgbyLoutkaMr. Deeds - Náhodný milionářParfémAť žijí BeatlesToreador zkázyXi yang jingZab tu mrchu!LushThe WeekendB. MonkeyLulu na mostěTransZtraceni ve vesmíruŠtěstíDen otcůSundayWhite LiesČínský hlavolamGold in the StreetsStřelila jsem Andyho WarholaMachřiMrtvý mužSmoke


Aktualizace osobnostního profilu Jared Harris: 30.10. 2023 21:29