Efren Ramirez 50 let


Tento americký herec s mexickými a salvádorskými kořeny, známý především z role Pedra Sancheze, nejlepšího kamaráda hlavního hrdiny filmu NAPOLEON DYNAMIT se narodil v Los Angeles v Kalifornii.

Nejvíce úspěchu mu ale přinesla role ve filmu z produkce MTV, NAPOLEON DYNAMIT, kde hrál společně s Johnem Hederem. Za peníze, které za tuto roli získal koupil rodičům dům. Zahrál si i poskoka Jorgeho v romantické komedii s Danem Cookem a Jessicou Simpson s názvem ZAMĚSTNANEC MĚSÍCE. Mohli jste ho také zahlédnout například v akčním filmu ZASTAV A NEPŘEŽIJEŠ s Jasonem Stathamem a Amy Smart a zahraje si i v jeho pokračování.

Efren si zahrál i v televizních filmech a v seriálech jako POHOTOVOST, SOUDKYNĚ AMY, BOSTONSKÁ STŘEDNÍ, nebo SCRUBS. Efren nadaboval i animované postavičky v seriálech AMERICAN DAD!, ROBOT CHICKEN, nebo THE DISTRICT malá camea měl ve filmech PAN A PANÍ SMITHOVI s Angelinou Jolie a Bradem Pittem a také v komedii BOŽÍ ZÁPASNÍK s Jackem Blackem. Do THE GEORGE LOPEZ SHOW přišel v tričku s nápisem "Vote for Pedro", které měl ve filmu NAPOLEON DYNAMIT Jon Heder.

V roce 2007 si měl zahrát v remaku komedie POMSTA ŠPRTŮ z roku 1984, natáčení bylo ale bohužel po třech týdnech zrušeno. Efren Ramirez se živí také jako DJ a hraje vše od hip hopu až po svůj oblíbený hard house. Zahrál si i v hudebním klipu Ashlee Simpson "Boyfriend" a v klipu "Booty Call" skupiny G. Love and Special Sauce. Efren má dva bratry a jeden z nich je jeho dvojče. Efren byl ženatý s hvězdou seriálu BUFFY PŘEMOŽITELKA UPÍRŮ Iyary Limón, ale jejich manželství bylo anulováno.


2.10.1973
Los Angeles, California, USA
Efren Ramirez csfd

Due JusticeBrothers of JusticeRakeťákSatanic HispanicsSound of MindThe Art of LivingThickerMad FamiliesTexaský bordelVarsity PunksMiddle School: The Worst Years of My LifeEndgameSchool DanceCasa de mi PadreAmerické létoGamerRatko: The Dictator's SonZastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětíPants on FireŠkváraRande měsíceStávkaZastav a nepřežiješJust HustleNapoleon DynamitOtcova mukaRaveKrálovská kobraMelting PotKazaamSoudcem z nouzeTyranosaurus juniorSeven CemeteriesCyko KO: The Animated SeriesFBI: Most WantedZrozeni milovatPerpetual Grace, LTDKrvavé diamantyDeadbeatThe GrinderConstantineNahoru a dolůNapoleon DynamiteAmerický táta


Aktualizace osobnostního profilu Efren Ramirez: 16.11. 2023 17:35