Pavel Liška 52 let


Po studijích na brněnské JAMU účinkoval v HaDivadle v Brně, zahrál si i v Národním divadle ve hrách Romeo a Julie, Lucerna atd. Pro film objevil Pavla Lišku Saša Gedeon a nechal ukázat jeho talent ve snímku NÁVRAT IDIOTA.

Pavel Liška je určitě jedním z nejtalentovanějších herců mladé české generace. Přicházejí nové a nové role (ŠTĚSTÍ, ŠÍLENÍ) a nové nabídky, díky kterým jeho nezpochybnitelný talent budeme snad moci pozorovat i v budoucnu.


29.1.1972
Liberec, Československo
Pavel Liška csfd

ŠvejkAristokratka ve varuHovnaysVelký pánThomas BellsPoslední aristokratkaTeroristkaTvMiniUni: Zloděj otázekZubatá nekouše!Kouzelník ŽitoTomanNejlepší přítelŠpunti na voděAnděl Páně 2Zloději zelených koníMalý PánSvatojánský věnečekKdyby byly rybyTři bratřiHexenšusSněžný drakO pokladechPolski filmAutopohádkyMilovaníJseš mrtvej, tak nebrečKuky se vracíŠkola princůDům U Zlatého úsvituJarmareční boudaPost BellumZasaženi bleskemBrainStormDivnovláskyNestydaO bílé paníSetkání v Praze, s vraždouVenkovský učitelVisitorsHodina klavíruChcípáciÚčastníci zájezduŠtěstíŠíleníHorem pádemJanek nad JankyMazaný FilipNuda v BrněPupendoČert ví pročDivoké včelyUniformaVyhnání z rájeNávrat idiotaPohádka o FaustoviŠpunti na cestě


Aktualizace osobnostního profilu Pavel Liška: 13.3. 2024 11:05