Kevin J. O'Connor 60 let


Kevin James O´Connor se narodil 15. listopadu, v americkém Illinois. Jeho rodiče, učitelka a policista, ho od malička vedli k umění, ačkoli neměli moc peněz. Vystudoval "DePaul University" v Chicagu.

Potom získal menší roli v BOHOVÉ A MONSTRA, kde se poprvé setkal s Brandenem Fraserem, s nímž později hrál v MUMII. Sci-fi seriál TI DRUZÍ pouze potvrdil to, že hraje především záporné hrdiny. Jako například sluha Igor z VAN HELSINGA. Očekávaný film své ambice nenaplnil. To si ovšem vynahradil v oscarovém dramatu AŽ NA KREV.


15.11.1963
Chicago, Illinois, USA
Kevin J. O'Connor csfd

Angels UnawareOčima Tammy FayeWish Upon A UnicornCaptive StateColewellExorcism at 60,000 FeetBuck RunVdovyDetoxŠílenství Debory LoganovéMistrG. I. JoeAž na krevFlight of the Living Dead: Outbreak on a PlaneMuž proti mužiNejlepší úlovekVan HelsingIf... Dog... Rabbit...Mrazivý faktorMumieBohové a monstraBěh černé kočkyChobotniceAmistadChicago CabThe Love BugHit MeKanadská slaninaPán kouzelVirtuozitaBarva nociÚtěk z AbsolomuEquinox - den zúčtováníHrdina proti své vůliSmrtící triky 2Hledá se láskaOcelové magnóliePříznaky životaModernistéCandy MountainOne More Saturday NightPeggy Sue se vdáváHlava 22Jak se stát bohem na FloriděOutcastČerná listinaDallas 63Constantine


Aktualizace osobnostního profilu Kevin J. O'Connor: 15.3. 2024 12:35