Jason Schwartzman 43 let


Nepříliš známý, ale talentovaný Jack Schwartzman pochází z věhlasné Coppolovic familie. Je synem herečky Talie Coppolové/Shireové, synovcem Francise Forda Coppoly a bratrancem Nicolase Cage a Sofie Coppolové.

A jak to s tímto zajímavým hercem vypadá v budoucnu? Z jeho projektů vypadá rozhodně nejambiciózněji film jeho sestřenice Sofie s názvem Marie-Antoinette. Jak je vidět, další Coppolovic osoba se ve filmovém světě neztratí.


26.6.1980
Los Angeles, California, USA
Jason Schwartzman csfd

MegalopolisQueerAsteroid CityHunger Games: Balada o ptácích a hadechKrálovna kvízůSpider-Man: Napříč paralelními světyThe Adventurer's HandbookThere ThereFrancouzská depeše Liberty, Kansas Evening SunKryptozooZpívej 2MainstreamKlausV kapradí: FilmV kraji vínaKrál polkyZlatá střední cestaDreamlandJak se mi potopila střední školaTrollové7 Chinese BrothersA Very Murray ChristmasThe OvernightGrandhotel BudapešťJe prostě báječnáListen Up PhilipVelké očiZachraňte pana BankseAž vyjde měsícProzření Charlieho Swana IIIScott Pilgrim proti zbytku světaFantastický pan LišákKomiciZašlá sláva Marca PeaseDarjeeling s ručením omezenýmNeuvěřitelný život rockera CoxeMarie AntoinettaJeden navícMoje krásná čarodějkaMám rád HuckabeesJust Like MonaS1m0neUlejváciŠňupCQJak jsem balil učitelkuScott Pilgrim jde na věcTo ti přejuVe jménu našeho PánaDuncanvilleFargo


Aktualizace osobnostního profilu Jason Schwartzman: 5.11. 2023 06:00