Kelly Carlson 48 let


Herečka a modelka Kelly Lee Carlson se narodila 17. února 1976 v Minneapolis, Minnesotě. Zde taky vystudovala Akademii svatých andělů, střední katolickou školu. Již na škole se věnovala divadlu, které hraje dodnes..

Blonďatou krásku Kelly ovšem její největší herecká příležitost čekala hned vzápětí. Dostala roli v šokujícím a kontroverzním seriálovém dramatu PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O. V roli Kimber Henry, naivní krásky, dřívější pornoherečky, ale přesto duševně velice silné ženy, si Kelly získala přízeň mnoha fanoušků (především mezi mužskou částí populace) a zároveň i přízeň kritiky. Postava Kimber se stala natolik oblíbenou, že z původní hostující postavy se ve třetí řadě stala jednou z regulérních hlavních postav. Postavu Kimber hrála po celou dobu trvání seriálu..

V průběhu natáčení PLASTICKÉ CHIRURGIE S.R.O. si taky zahrála v několika filmech (PAPARAZZI, HVĚZDNÁ PĚCHOTA 2, VOJÁK), ovšem žádný z nich nezaznamenal větší úspěch. Krom toho si taky střihla pár epizodních rolí, například v seriálech EVERWOOD, nebo třeba KRIMINÁLKA LAS VEGAS a KRIMINÁLKA MIAMI. V průběhu roku 2008 si na chvilku odskočila z plastické ordinace, aby se objevila v dramatu PLAYER 5150 a v komedii JAK UKRÁST NEVĚSTU si zahrála po boku „chirurga“ Patricka Dempseyho..

165 centimetrů vysoká Kelly bydlí v Los Angeles, Kalifornii. Už od svých čtyř let se věnovala sportu, kterému zůstala věrná dodnes – krasojízdě na koni. Již nesčetněkrát byla jmenována jako jedna z nejkrásnějších žen světa. Shodou okolností je Kelly také mluvčí Smile Network, humanitární organizace, která poskytuje zdravotní péči a provádí rekonstrukční operace dětem z rozvojových zemí.


17.2.1976
Minneapolis, Minnesota, USA
Kelly Carlson csfd

The ReasonJimmyDegrassi Goes HollywoodJak ukrást nevěstuPlayer 5150VloupáníVojákHvězdná pěchota 2: Hrdinové FederacePaparazzi3000 mil na útěkuŠestej smyslCastle na zabitíGhostfacersMelrose PlacePlastická chirurgie s. r. o.Můj přítel MonkKriminálka MiamiEverwoodKriminálka Las VegasHead Cases


Aktualizace osobnostního profilu Kelly Carlson: 13.12. 2023 21:58