Joely Fisher 56 let


Joely se narodila 29. října 1967 v Kalifornii. Má jednu vlastní sestru, Triciu Leigh Fisher a jednu nevlastní, Carrie Fisher. Obě jsou také herečky. Její rodiče se rozvedli, když byly Joely dva roky, poté vyrůstala u matky v Beverly Hills. Už v dětském věku vystupovala na jevišti, i když trpěla nadváhou. Po maturitě zkoušela studovat na několika vysokých školách, ale pak se věnovala profesionálně herectví. Podařilo se jí prorazit až po razantním zhubnutí.

Získala také několik filmových příležitostí, hrála například ve filmech PRINCEZNA, MASKA, BLÁZNI A POLOBLÁZNI, v televizních filmech ŽÍZEŇ, ÚNOS V RÁJI nebo DOKONALÁ KOŘIST. Hraje rovněž v divadle (např. v muzikálech Pomáda a Kabaret) a působí jako zpěvačka.


29.10.1967
Burbank, California, USA
Joely Fisher csfd

Killing Winston JonesNosferatuA PityDívka ve sklepěThe Disappearance of Mrs. WuLooking for Mr. WonderfulFall GirlsBy the Rivers of BabylonRajský život v Palos VerdesDémon minulostiSearch EnginesVrah mého manželaCupidYouCougar ClubSlingshotNostradamusComing UngluedInspektor GadgetLove American StyleÚnos v rájiDokonalá kořistIcebergs: The Secret Life of a RefrigeratorŽízeňJittersPoplach v skautském tábořeSeduction in a Small TownBlázni a poloblázniMagic Flute, TheMaskaSpolečníkDedicated to the One I LoveMulberry StreetPretty SmartJak jsem poznala tvého otceZáchranáři L. A.Station 19Poslední chlapTaková moderní rodinkaTým ŠkorpionKouzelníci z WaverlyV dobrém i zlém


Aktualizace osobnostního profilu Joely Fisher: 11.3. 2024 20:20